BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te Seka Tüneli’ndeki paneller yenilendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesi Seka Tüneli’nde trafik kazası sonucu hasar gören yan panelleri kapsamlı bir çalışmayla yeniledi. Güvenli ulaşımı olumsuz etkilememesi için yapılan çalışmalarla zarar gören panellerden 19’u, dayanıklılığı yüksek beton malzeme kullanılarak kalıp halinde yeniden üretildi. 

07 Ocak 2026 01:44
İzmit’te Seka Tüneli’ndeki paneller yenilendi

TÜNELDE KAPSAMLI ÖNLEMLER ALINDI

Büyükşehir Yol ve Bakım Dairesi’ne bağlı A Takımı ekiplerince 5,5 metre uzunluğunda ve 3,5 ton ağırlığındaki beton paneller, üretim sürecinin ardından özel araçlarla Seka Tüneli’ne taşındı. Montaj işlemleri, vinç yardımıyla titizlikle gerçekleştirildi. Çalışmalar süresince hem ekiplerin hem de sürücülerin güvenliği için tünel içinde ve giriş-çıkış noktalarında geniş kapsamlı güvenlik önlemleri alındı. Trafik akışı kontrollü şekilde sağlanırken, gerekli uyarı levhaları yerleştirildi ve çalışma alanı bariyerlerle çevrildi.

KALICI BİR ÇÖZÜM OLUŞTURULDU

Yenilenen yan paneller, tünelin yapısal güvenliğini artırmanın yanı sıra olası kazalarda darbe emici özelliğiyle hem sürücüler hem de araçlar için daha güvenli bir geçiş sağlıyor. Aynı zamanda tünelin genel görünümüne katkı sunan paneller, uzun ömürlü yapıları sayesinde bakım ihtiyacını azaltarak kalıcı bir çözüm oluşturuyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Seka Tüneli, sürücülere güvenli ve konforlu bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.