banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yüksel Ercan ve Mustafa Anayurtlu Rusya’ya gidiyor

Gazeteci-Yazar Yüksel Ercan ve ANAYURT yayınları sahibi Mustafa Anayurtlu bir dizi kültürel etkinlik çalışmaları için Rusya’ya gidiyor. 

23 Haziran 2025 12:00
Yüksel Ercan ve Mustafa Anayurtlu Rusya’ya gidiyor

Gazeteci-Yazar Yüksel Ercan ve Yayıncı Mustafa Anayurtlu’nun Rusya ziyareti yaklaşık 6 gün sürecek. Seyahat boyunca Rusya’nın önemli şehirlerinden başta Moskova ve St.Petersburg olmak üzere çeşitli şehirlerde kültürel etkinliklere katılacak olan ikili 

TARİHİ ALANLAR

Siyasi ve toplumsal çalkantılara sahne olmuş tarihi merkez Kızıl Meydan, burada yer alan soğan şeklindeki çok renkli kubbesi ile ilginç St. Basil Kathedrali, Kremlin, Bolşoy Tiyatrosu, Tverskaya Caddesi, Paşkov evi ,Lenin Kütüphanesi,Sendika evi, Nasyonel Otel, Metropol Hotel, Methodius ve Krillius Heykeli, Politeknik Binası, Fsb (eski KGB) Binasını dolaşacaklar.

NAZIM HİKMET’İN MEZARINI ZİYARET EDECEKLER

Yüksel Ercan ve Mustafa Anayurtlu Rusya Seyahati çerçevesinde Büyük ozan Nazım Hikmet’in mezarını da ziyaret edecekler. Moskova’dan St.Petersburg’a bir tren seyahati gerçekleştirecek olan ikili 29 Haziran Pazar günü yolculuğu tamamlayıp Türkiye’ye geri dönecekler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.