Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Stadı’nda misafir takım taraftarları için yeni bir otopark inşa ediyor. Rakip takım taraftarlarına ait otobüslerin bulunacakları tribünlere daha rahat ulaşabilmesi amacıyla yapılan otopark, Süper Lig’in başlayacağı tarih olan 8 Ağustos’a kadar hazır hale gelecek.
STADA ULAŞIM DÜZENLİ HALE GELECEK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Stadı’nda yeni bir otopark inşasına başladı. Yol ve Bakım Dairesi Başkanlığı ekiplerince başlatılan açık otopark, rakip takım taraftarlarının stada ulaşımını daha düzenli hale getirecek. TEM Otoyolu üzerinden doğrudan ulaşım imkânı sağlayacak şekilde planlanan otopark, misafir taraftarlar için ayrılan tribünün girişinin hemen arkasında yer alıyor.
.gif)
OTOPARK 115 ARAÇ KAPASİTELİ
Yeni otopark özellikle maç günlerinde stadyum çevresindeki araç yoğunluğunu azaltacak. Yaklaşık 115 araç kapasiteli otopark, toplam 4 bin metrekarelik açık alan üzerine inşa ediliyor. Otoparkın kullanılmaya başlanmasıyla birlikte rakip taraftar otobüslerinin daha önce Kocaeli Stadı’na giriş ve çıkışlarında yaşadığı sıkışıklık büyük ölçüde çözülecek.
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı




