BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Dün akşam Gerçek Kocaeli’nin sayfalarına taşınan AKP Derince’de evlere şenlik aday haberinden sonra telefonlarımız susmadı.

İhbar adı altında şok eden iddialar ortaya atıldı.

Ve yarın yine Derince' de aday adaylığı müracaatları yapılacak. 

Bunlardan biri Derince eski başkan yardımcısı Adnan Pala, diğeri ise eski ilçe başkanı İbrahim Şirin. 

Bagajı yüklü olanların başkanlık gibi çok önemli bir makama talip olurken bir değil bin defa düşünmesi gerekir. 

Çünkü gerçeklerin gizli kalmama gibi bir alışkanlığı vardır. 

Talip olduğunda inciğinin cinciğinin araştırılacağına, servis edileceğine katlanman gerektiği gibi cevabını verecek kadar cesur olman da gerekir. 

Eğer çok yakın akrabanın arsasını imza yetkini kullanarak Turizm alanına konut ruhsatı çıkartıyor ve ona menfaat temin etmiş oluyorsan sana "başkan olursa bu adam daha neler neler yapmaz" diye sorarlar ve haklıdırlar. 

Ve yine birilerine sağladığın imtiyaz sebebiyle ondan bilmem kaç metrekare yer alıyor ve o yeri bir hafta geçmeden satıyorsan "sen ne hünerli bir başkan yardımcısısın" diye methiyeler düzmelerine şaşırmaman lazımdır. 

Hele hele attığın imzalar karşılığında birinci derecede yakınına ticari kazanç devşiriyorsan işin cılkını tam çıkarmışsın demektir. 

Gelen ihbarların tamamını yazarsak epey uzayacak. 

Biz en iyisi diğer ihbar ve iddiaları önümüzdeki günlere bırakalım ve AKP aday adaylarını mercek altında tutmaya devam edelim. 

Çünkü iddialar yenilir yutulur cinsten değil.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.