banner490

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hakan Tanta, siyasetin kirli döngüsü ve doğasından uzak, samimi bir insandır.

Tanta, iyi bir insan ve samimi bir İzmitlidir.

Tanta, iyi bir baba ve eşi için iyi bir yol arkadaşıdır. 

Tanta, hiçbir zaman kabına sığmayan ve her zaman adaletten ve doğruluktan taraf, sosyal bir kişiliktir. 

Sevgili Tanta’yı, Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nin dönem başkanlığından tanıyorum.

2010-2012 yıllarında, görev yaptığı dönemde, KYÖD’ün ve İzmit’in o gün ki koşullarında dernekçiliğin çıtasını yükselterek, KYÖD’e yeni bir ufuk katmış ve ışık olmuştu.

Elbette o vizyonu tek başına oluşturmadı, İzmit’i çıkarsızca seven, hepsi birbirinden kıymetli, kaliteli yol arkadaşları vardı.

Hakan Tanta gibi donanımlı, nitelikli, kentlilik bilincine yüksek derecede sahip İzmitliler’in yaşadıkları bölge için bir şans olduğunu düşünüyorum.

2013 yılında İzmit Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğu dönemde bile samimi tavırlarından uzaklaşmamış, olası menfaat ve çıkar pazarlıklarından uzak durup, gerçek bir sosyal demokrat ve insani duruş sergilemiştir.

Bu nedenlerle Tanta’nın bir takım politik çevrelerce kasıtlı olarak yıpratılmasını doğru bulmuyorum çünkü Tanta’nın İzmit’e ihtiyacı yoktur fakat bölgenin sevgili Hakan Tanta gibi değerlere ihtiyacı vardır.

Malumunuz, yaklaşık 5 yıldır İzmit’ten uzak yaşıyorum.

İnsan, dışarıdan bazı şeyleri daha iyi gözlemleme ve analiz etme şansı buluyor.

O yüzden Tanta gibi değerlerin yaşadıkları bölge için ne kadar kıymetli olduklarını daha iyi görebiliyor ve anlayabiliyorum.

O nedenle Tanta, siyasetten daha fazlasıdır.

İnsandır, eştir, babadır, biraz İzmit’tir, biraz KODOSK, biraz Saraybahçe’dir, biraz tebessüm, biraz da çıkarsızca omuzuma uzanan bir eldir.

Selam olsun güzel İzmit’e, selam olsun İzmit’in Tanta gibi değerlerine…

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.