BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vatandaşlara icra tebligatı ile gündeme gelen BELDE A.Ş’ nin PARKOMAT cezalarını icra yoluyla tahsil etme girişimi Kocaeli gündemine oturdu.

Yerel gazetelerde çıkan haberler üzerine BELDE A.Ş Genel Müdürü Kemal Yazıcı sessizliğini bozdu ve tüm alacaklarını icra yoluyla tahsil edeceklerini itiraf etti.

Yani bu şu demek; kamu alacaklarını tahsil yoluna gittiklerini itiraf etmesinden ötürü 1 lira dahi cezası olanların bu şartlarda icraya verilmesi gerekiyor.

Bu sebeple 500 kadar kişiye gönderildiği söylenilen bu icraların İzmit, Gebze, Çayırova ve Derince’yi kapsaması sebebiyle binlerce kişinin kapısına icra tebligatı gidecektir.

İcra tebliği gönderdikleri kişileri daha önce defalarca uyardıklarını ifade eden Kemal Yazıcı vatandaşların kendilerine “SIKIYSA GEL AL” dediklerini de cümlelerinin arasına eklemleyerek tabiri yerindeyse vatandaşın kendilerine Racon kestiğini ifade etmeye çalışmış.

“Bizim amacımız ceza kesmek değil, alacağımızı almaktır. Attığımız adımdan geri adım atmayacağız.” Diyerek de vatandaşın sözde “Sıkıysa gel al” sözüne bu şekilde karşılık verdiklerini ifade etmiş oluyor.

Bu tebligat bana da geldi.

İcra tebliğinden önce uyarı gönderdiklerini ifade eden Belde A.Ş’ nin başındaki şahsa sözümdür; Bana icra tebliğinden önce 1 tane dahi olsa uyarı tebligatı gönderdiklerini ispat etsinler arabamı kendilerine hibe edeceğim.

Milletin aklıyla dalga geçmeyin beyler…

Bu kent bu kadar sahipsiz değil.

Park cezalarına bu kadar KARTAL olurken diğer kira vb. alacaklarınıza GÜVERCİN olmakla Adaleti tesis ettiğinizi sanıyorsanız; bu millet bunu yemez.

Benim bayramlık ağzımı açtırmayın!

Karşınızda iki cümleyle laylaylom yapacağınız adam yok.

BELDE A.Ş’ ye ait tüm alacaklarınızın tahsil edilmesi gereken tarihlerini ve bu alacaklılarınızın kimler olduğunu açıklayın; işte o zaman size babayiğit adamsınız deriz.

Seçimlerden hemen önce milletin kapısına PARK cezalarını İCRA YOLUYLA tahsil edeceğinize dair tebligat göndereceğinize diğer alacaklılarınıza gönderseydiniz daha iyi olmaz mıydı?

Bu kadar boş işlerle kamuoyunu meşgul etmeyin.

Parkomat işinin toptan kaldırılması gerekir.

Esnaf kardeşlerimize alışverişe gelen müşterilerden park parası istemek neyin nesidir?

Esnaf zaten kan ağlıyor, birde alışverişe gelen müşterilerine siz bindirirseniz, bu insanlar nasıl iş yapacak?

Özel park alanları olan AVM’ ler ile mücadele etmeye çalışan küçük esnafın işyerinin önüne park yasağı getirilmesi külliyen yanlıştır.

Hele hele Otopark gösteremeyeceğiniz yerlerde, sokak aralarının bile hınca hınç araçlarla dolu olduğu caddelerde bu millet arabasını nereye çekecek?

Dükkânlarının içine mi çeksinler?

Şimdi, gazeteye “GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ” diye beyanat veren bu şahsa tüm PARKOMAT mağdurları adına son sözlerim ve sorularımdır.

Elinizde park cezası olup da tebligat göndermediğiniz kaç kişi vardır?

Bu kişilere seçimlerden sonra mı tebligat gidecektir?

Bu tebligatlar gitmeden önce uyarı tebliği göndermeyi düşünüyor musunuz?

Seçimlerden hemen önce 500 kadar kişiye gönderdiğiniz İCRA TEBLİGATLARI sebebiyle Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Tahir Büyükakın’ı seçmen karşısında zor durumda bırakmanız sebebiyle vicdan azabı çekiyor musunuz?

Yoksa mutlu musunuz?

Sayın Başkanımız ve Genel Başkan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın “GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ” nden anladığınız bu mudur?

Bu hassas dönemde size birileri mi bu emri verdi, yoksa siz kendi inisiyatifinizi kullanarak mı bu işlemlere başladınız?

Diğer alacaklılarınıza da tebligat göndermeyi düşünüyor musunuz? Yoksa idare etmeye devam mı edeceksiniz?

Biz uyarıyoruz, kolaylıklar gösteriyoruz. DEFALARCA KENDİLERİNİ UYARDIK, KOLAYLIKLAR GÖSTERELİM DEDİK buna rağmen ödemeyenleri de İCRAYA VERİYORUZ sözünüzle borçlularınıza tebligat gönderdiğiniz anlaşılıyor.  Bunu ispat etmezseniz istifa etmeyi düşünüyor musunuz?

Benim derdim kendim değil…

Bunu bilin…

Bilenler biliyor da… Sizde bilin…

Vesselam.

Kalın sağlıcakla.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.