BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hiç bir şey bana sürpriz gelmiyor artık.

Ne CHP menşeli birisinin Ak Parti gibi bir partiye ilçe başkanı olması, ne 5 yıl aradan sonra yeniden seçilen Belediye Başkanı, ne birilerinin Belediye Başkanlığından önce şutlanıp sonra önemli kurumlara başkan yapılması ne de ilçe başkanlığından sonra İSU Yönetim Kuruluna seçilerek ayda en az 5-6 bin TL’ yi cebine indirmeleri garip gelmiyor artık nedense.

Bu gün okuduğum haber bile hiç etkilemedi beni.

Hani şu “ Ak Parti Kadın Kolları’nın eski Belediye Başkanı Aziz Alemdar’ın evine ful kadro misafir olması haberi.

Alıştırılmış çaresizlik dibine kadar bedenlerimize işlendi çünkü.

“Ne olmuş ki” diyorum.

Haydar’ı gönderip Aziz’i Belediye Başkanı yaptıkları, sonra Aziz’i gönderip Haydar’ ı yeniden Başkan yaptıkları gibi yine Haydar’ı gönderip Aziz’i çok rahatlıkla yeniden Belediye Başkanı yapabilirler.

Anormal bir şey yok çünkü!

Sizce de öyle değil mi?

Hadi Haydar’ ı biz göndermiştik.

Aziz’i kim gönderdi? Diye soruyorum kendi kendime…

Peki, Aziz’ i bu işi iyi yapamadı, bir sürü yamuk yumuk işleri sebebiyle postalandı ise bu adama kim refere oldu da Cibali Sağlık ve Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü’ne getirdi? Diye de düşünüp duruyorum ve sonuçta “Amaannnn, ne halt yerlerse yesinler. Al takke ver küllah bu iş devam eder” diyorum.

Tabii bunları diyorum da, sonra depreşen sinir katsayıma hâkim de olamıyorum.

Derince bunları hak ediyor mu?

Bu kadar millet halen yapılan icraatlardan memnun değilse, en küçük müşkülleri bile hallolmuyor ise, sağdan-soldan pis kokular geliyor ise ne yapmak gerekir?

Kendime her Derince’ li gibi soruyorum; Burada doğan, burada yaşayan ve büyük ihtimalle burada gömülecek olan, hasbelkader uzun bir müddet parti içinde görev yapmış birey olarak tüm bu olanlara razı olmam mı gerekiyor? Yoksa sessiz kalmayarak gücüm yettiğince gördüğüm eksiklikleri dile getirmem mi gerekiyor?

Razı olmak ya da yukarıda ifade ettiğim gibi “Amaannnn” demek çok zorluyor beni.

“İttir et” dediğimde yapamıyorum.

Zulme rıza aynen zulümdür çünkü.

Adam akıllı düşünen, Derince için dertlenen o kadar fazla insan geliyor ki yanıma…

Bir şeyler yapalım başkan diyorlar…

Ne yapalım?

Sen yol göster, bizde o yoldan gidelim…

Yol belli…

Yeni bir yüz, yeni bir soluk, yeni bir güvenilir şahsiyet, yeni bir kadro…

Derince bu makûs kaderinden sıyrılmalı artık.

Milletvekili, üstelik MKYK Üyesi de olan birisi ile birlikte katıldığı Dernek ziyaretine kot pantolon ve montla katılan, ne vekilini ne de ziyaret ettiği derneği ciddiye almayan protipten kurtulup, vatandaşını, teşkilatını, parti büyüklerini kısaca ciddiye alması ve saygı duyması gereken kim varsa onlara gerekli muameleyi yapabilen birisi lazım.

Bu hangi partiden olursa olsun ama mutlaka vatandaşının yaşam kalitesini arttırıp üstte belirtiğimiz özellikleri üzerinde barındıran birisi olsun.

Tüm partilere sesleniyorum buradan; Lütfen ama lütfen tüm ilçelerde olduğu gibi Derince’ de de belirleyeceğiniz adaya çok çok dikkat edin.

Vatandaşın en fazla mağdur edildiği ilçe olan Derince’ ye ince eleyip sık dokuduğunuz adayla girin seçimlere.

Eğer yeni bir anlayış ile girmezseniz önümüzdeki seçimlere belki seçimleri kazanırsınız ama gönülleri asla ve asla kazanamazsınız.

Bizim Aziz’ de yaptığımız hatayı siz yapmayın.

Aldanmayın…

İnciğini cinciğini araştırın…

Yok mu böyle adamlar?

Var, var…

Hele bir etrafınıza bakın.

Adam gibi adamlar dolu burada.

Kalın sağlıcakla.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.