BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Birçok ilçeden fazlaca telefon ve bilgi alıyorum.

Güvenden olsa gerek bazı konuları açık açık dile getiriyorlar.

Teşkilatların yenilenmesi, metal yorgunların geriye çekilmesi, yerine ikame edilecek kişilerin ise titizlikle seçilecek tertemiz şahsiyetlerden oluşacağı yönündeki beklenti nedense çok karşılık bulamadığı yönünde çok ciddi bilgiler var.

Kocaeli’ de kimler bu sürece direk ya da endirek müdahale ettiyse vebali çok büyüktür.

Ülkemizin dört yanında sorunların büyüdüğü, ekonominin zorlandığı, 2019 seçimlerinin yaklaştığı, dış güçlere karşı büyük mücadeleler verildiği, ABD, İsrail, Almanya, İngiltere gibi Dünya’ yı yöneten güçlerin karşımızda açık açık cephe aldığı, Irak’ da büyük hesapların yapıldığı, savaşa sokulmamız için stratejik oyunların tezgâhlandığı bu olağanüstü süreçte sırf kendi mopolarını kurtarmak için hesabını veremeyeceği işin içine giren yerel siyasi aktörlere direk söylüyorum; Siz Sayın Cumhurbaşkanı’ na ihanet ediyorsunuz.

Aklanmanız için sizin iyi bir keseye ihtiyacınız var.

Bu keseyi kim yapar bilmiyorum ama derinizinde bulunan kirlerin gerçek Ak Parti’ lilere verdiğiniz acı kadar çıkması için hamama bile sokulmadan keselenmeniz lazım.

Ne yapıyorsunuz? Diye sorsak vereceğiniz aklı başında bir cevabınız bile yok.

Cumhurbaşkanlığı referandumunda son sırada yer alan İzmit İlçenin Başkanını eliyorsunuz ama sondan ikinci olan Derince İlçesinin başkanını yeniden atayarak büyük bir halt işliyorsunuz.

Bundan Sayın Cumhurbaşkanı’nın haberinin olmadığı çok açık olduğu gibi buna benzer birçok ilçeden de haberinin olmadığı kesindir.

Bu tiplerin devamını istemeyecek kadar teşkilatçılığı bilen ancak her ilçe ile bire bir ilgilenmesi mümkün olmayan bir Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan kimlere güvenmekte hata yapıyordur?

Ve bu kadar başarısız İlçe Başkanlarının devamında kimlerin parmağı vardır, neden devamından yana doğru bilgileri Genel Merkez Teşkilat Başkanlığına vermeyerek ne elde etmeye çalışmaktadır?

Bu ilde MKYK’ da görevli bir Milletvekili var.

“Ben bu partinin abisiyim” iddiasında bulunan ve partiyi yöneten 50 kişinin içinde bulunan, Kocaeli’ de İl başkanlığı da yapmış olan bu Milletvekili Genel Merkeze neden İlçe Başkanlarının durumu ile alakalı doğru bilgi vermekten çekinmektedir?

Kimse bana “Bölge Koordinatörü bu işleri yapar, biz asla karışmayız” gibi aklımızla dalga geçecek laflar etmesin.

Ben Ankara’ da kurulan masa etrafında kimlerin oturduğunu, nelerin konuşulduğunu, kimlerin Başkanlıklar hakkında verilen kararlara etki yaptığını gayet iyi bilenlerdenim.

Kılı kırk yarmanız gereken bu dönemde “Bana dokunmayan yılan” misali yaşamayı usul edindiyseniz vay bu partinin haline!

Gerçi sizin için bu işler çok da önemli değil.

Siz sesi kısılmış, Belediye Başkanına kayıtsız itaat etmiş, etliye-sütlüye karışmayan, vatandaşın derdiyle dertlenmeyen kişileri çok seversiniz, bilirim.

Böyle olmasa 2 yıl görev yapıp hiçbir halt işlememiş bir İlçe Başkanını işi bitince İSU Yönetim Kuruluna alıp kendisine her ay bir ton para vermezsiniz.

Hal böyle olunca insanın aklına şu geliyor; Otur, ses çıkarma, itaat et, ben de günü geldiğinde seni rahat ettiririm.

Kimsenin Cumhurbaşkanı ve Parti Genel Başkanını düşündüğü falan yok.

Hikâye okumayın bana.

Eğer bir gram onun istediği teşkilatları kurma gibi bir niyetiniz olsa bu atadığınız İlçe Başkanlarının en az yarısını elemeniz gerekirdi.

Hele hele yönetim kurullarında görev alacaklarla alakalı öyle titiz çalışırdınız ki!

Siz çalışmıyorsunuz ama Danışman dediğiniz zat-ı muhteremleri İlçe Başkanının yanına yamayıp bayağı büyük iş yapıyorsunuzdur!

Kim kime yakınsa alın yönetimlere…

Oh, ne güzel hayat!

“Bu partiyi bu günlere getirenler nerede diye sorduğumuzda” Efendim onlar görevlerini yaptılar, şimdi yeni yüzlere ihtiyaç var” diye akla zarar cevap alıyoruz.

Bu yeni yüzler nasıl bir yüz?

Sizin istediğiniz yüzler mi?

Yoksa partiye değer katacak yüzler mi?

Ya da işin en kötüsü “yüzsüzler” mi?

Kimsenin tanımadığı, vatandaşın derdi ile dertlenmeyen, minicik bir işi halledemeyen, kendisine meşru-haklı bir talep geldiğinde “Bir arayayım” deyip günlerce geri dönmeyen tipteki yüzsüzler mi?

Sizin yüzden anladığınız nedir acaba?

Yıllarca gece dememiş, gündüz dememiş, işini gücünü, ailesini feda ederek partinin en zor zamanlarında Ankara-Bursa-İstanbul-Sakarya demeden meydanlarda partinin kapatılmaması için mücadele etmiş, çocuk gibi ağlamış gerçek teşkilatçılar şimdi sizin beğendiğiniz yüzlerden daha mı çirkin?

Ben bu kongre sürecinden bir şey anlamadım.

Ümitsiz bir vaka…

Allah bu ülkeyi yönetmek için can siperhane çalışan, vatanı için şehit olan, Gazi olan tüm Emniyet güçlerimiz ve Vatansever kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.

Kim de bilerek ya da bilmeyerek bu milletin önünde, gözümüzün içine baka baka bizi aptal yerine koyarak yanlış işler yapıyorsa onlara da bildiği gibi muamele etsin.

Selam ve dua ile.

Kalın sağlıcakla.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.