BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmir demişken tercihim yine Çeşme ve Alaçatı oldu.

Özellikle Ilıca’ya ve Aya Yorgi Koyu’na hayranım.

Geçtiğimiz Mayıs ayı sonunda yine Alaçatı’yı tercih etmiş ve Alkoçlar’ın otelinde yaz sezonuna keyifli bir giriş yapmıştım.

Evet, belki her şey dahil konsepti için birkaç günlük tatiller sıkıcı gelmeyebilir ama özellikle üçüncü günden sonra insan farklılık istiyor.

Her şey dahil konseptinden biz yine Çeşme’ye dönelim.

Özellikle Alaçatı son dönemde yine yeniden meşhur oldu.

Ünlü spor adamı Fatih Terim’in “kavga” olayı ile gündemden düşmeyen Çeşme’de birbirinden ünlü isimler tatil yapıyor.

Alaçatı Alkoçlar otelin hemen yanında açılan “Spiaggia Grande” beachte, ünlü muhafazakar sanatçı Mustafa Ceceli, yeni eşi Selin İmer’le tatillerini sürdürüyor.

Onların dışında Alaçatı sokaklarında Selami Şahin, Metin Arolat ve ünlü spor adamlarından Raşit Çetiner’i görmek mümkün.

Paranın oluk oluk aktığı Alaçatı sokakları ve beachlerinde, bir top dondurmanın ortalama fiyatı 5 TL, tek lahmacun ise çoğu yerde 10 TL’nin altına satılmıyor.

Ege’nin doğu yakasında kapitalizmin başkenti olma yolunda adım adım ilerleyen Alaçatı’dan şimdilik bu kadar.

Herkese huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.