BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

2002 yılından bu yana sistematik olarak değerlerimize küfür ediliyor.

29 Ekim 1923’ten bu yana gerici, dinci ve yobaz kesimde nasıl bir eziklik ruhu oluşmuşsa, 15 yıldır değerlerimize küfür etmekten bir türlü yorulmadılar.

Başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet Paşa olmak üzere, bu ülkeyi imar edenlere, laiklik ilkesini yaşamın vazgeçilmezi kılanlara, yasa yapanlara, kurum yapanlara alçakça ve seviyesizce saldırılıyor.

Bu saldırıları yapanlar, doymuyorlar.

Noel Baba figürü üzerinden yeni yıl kutlamalarının hedef alınması sürecin başlangıcı, REİNA saldırısı ise süreçte sonun başlangıcıdır.

Birileri çıkıp diyordu ya hani, "aksırıp, tıksırıncaya kadar içiyorlar" diye, işte o sabaha kadar içenler, dinci terör örgütlerinin hedef tahtasına oturtuldu.

Yazıklar olsun, sizlerle aynı ülkede nefes almaktan ötürü artık utanıyorum.

Siz ki CHP Genel Başkanı'nın mezhebini hedef aldınız, siz ki MHP Genel Başkanı'nın aile yapısını hedef alarak, toplum önünde küçük düşürmeye kalktınız. 

Toplumu birbirine o kadar düşman ettiniz ki artık herkes birbirine kin ve nefretle bakıyor.

Amacınız “kindar ve dindar” bir nesil yetiştirmekti ya hani.

İşte bunu başardınız.

İmam Hatip liselerini bile yere göğe sığdıramamaktan ötürü diğer tüm lise mezunlarını imam hatiplilere karşı düşman haline getirdiniz.

Hani 28 Şubat sürecinde ezildiğini iddia eden sizler, bu topluma “adalet” ve “kalkınma” sözü vermiştiniz ?

Sizin üzerinizden, fikirleriniz üzerinden tanklar geçmemiş miydi ?

Peki şimdi, sizden farklı düşünenlerin üzerinden tanklar geçmesine neden göz yumuyorsunuz ?

Belki bu ülkede terör bir gün sona erecek ama toplum arasındaki kırgınlıklar, öfke birikmesi böyle giderse artarak devam edecek.

İnsanımızın yüreğinde gram merhamet ve vicdan kalmamış.

Farkında mısınız ?

Artık ölülerimiz bile ayrıştırılıyor.

İçiniz ürpermiyor mu ?

Bizi biz yapan, değerlerimize olan bağlılığımız, değil miydi ?

Her fırsatta diline sözde Osmanlı’yı dolayan, Fatih Sultan Mehmet Han’dan hiçbir şey öğrenememiş yığınlar, İstanbul’u fetheden komutanın tırnak ucu olabilir mi ?

İstanbul’un fethinden sonra kentte yaşayan gayri-müslimlere dokunulmaması adına kanunlar yayınlayan Fatih’ten, hiç mi bir şeyler öğrenemediniz ?

İşin özü artık bence şudur.

1453’te İstanbul’u fetheden bir komutanın ötekilere olan hoşgörüsü, gayri-müslimlere olan hoşgörüsü, bugün devleti yönetenler tarafından, ülkenin kendi öz evlatlarından, vatandaşlarından dahi esirgenmektedir.

İşte böyle bir çıkmazdayız artık.

İşte böyle bir acı sarmaldayız.

Sardıkça yoran, yordukça düşündüren bir sarmal hem de.

Artık toplum olarak o kadar kutuplaştırılmışız ki, masum insanların acımasızca katledilmesine, sosyal medyada “oh olsun” diyenlerimiz bile var.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.