BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bilemezsiniz.
 
Çünkü ne Cumhuriyet Halk Partisi’nde kendi tarihini, geçmiş dönem icraatlarını, iyiliklerini, hayırseverliklerini halka aktaracak bir iletişim ekibi var, ne de gerici ve emperyalizm uşağı olmuş yandaş basında öyle yürekli kalemler var !
 
Hz. Muhammed’in (A.S.) mezarının bulunduğu Mescid-i Nebevi’nin yanında bulunan arazi, Bülent Ecevit’e, Medine’de Harem Şeyhliği yapan dedesi Hacı Emin Paşa’dan kalmıştı.
 
Ecevit, büyük bir servet değerindeki bu arazinin tapu işlemlerini 2005 yılında sonlandırmış ve araziyi Türk Hacıların kullanımına vermiştir.
 
Yunanlılar Cami yıktı, Atatürk onardı
 
Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, Erzurum Kongresi’nden ölümüne kadar hep yanında ve hizmetinde olan Mihalıççıklı Emir Çavuşu Ali Metin aracılığıyla, 5 Bin Lira gönderip, Yunanlılar’ın işgal sırasında yakıp yıktıkları ve imkanları olmadığı için Mihalıççıklılar’ın yaptıramadığı kasabanın tek camisini yeniden yaptırmıştır.
 
Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm masraflarını bizzat karşılayarak yaptırdığı bu cami, bugün Mihalıççık’tadır ve “Aşağı Cami” veya “Mihalıççık Atatürk Cami” diye adlandırılmaktadır.
 
Yani siz siz olun, bu ucu açık cami yalanlarına itibar etmeyin.
 
Araştırın ve sorgulayın.
 
Televizyonlarda, haber programlarında her dinlediğiniz doğru olmayabilir, gerçek olmayabilir.
 
Ne yazık ki günümüz siyasetçileri, günümüz sorunlarını bırakıp geçmişi çarpıtmak ve Cumhuriyet’imizin temel değerlerine saldırmakla meşguller.
 
Bugünlerde gelip, geçecek.
 
Hayatta herkesin bir vadesi var.
 
Cumhuriyet’in ilke ve devrimlerine nefret kusanlar, bir gün tarihin tozlu sayfalarında yerini alacak fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.