BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Demecin oldukça talihsiz bir açıklama olarak kayıtlara geçtiğini düşünüyorum.

Ceyhan, FETÖ ile ilgili, sadece birkaç kişi dışında Kocaeli teşkilatında ciddi bir sıkıntı olmadığını söylüyor.

Ceyhan’ın açıklamasının bir kısmı ise şu şekilde devam ediyor, “Kocaeli teşkilatları 12 belediye ve büyükşehir olmak üzere tam 13 belediyede eğer FETÖ üyesi kişiler var ise onların gerekli cezayı alması bizim sorumluluğumuzdur. 17/25 Aralık’tan sonra yaşananlarla birlikte belki bir çoğunu bertaraf ettik. Fakat gözden kaçanlar olabilir. Memur kadrosunda işçi ve taşeron kadrosunda toplamda Büyükşehir belediye hariç ilçe belediyelerimizde 57 kişi ilgili işlemler yapılmaya başlandı. İlçe belediyelerimizde 57 kişilik bu süreç devam ediyor.

Bu faaliyet darbe sonrası heyecanla yapılan bir işlem değil belgeler ve delillerle belediyemizden temizlemeye devam ediyoruz. 13 Belediye olmasına rağmen bu kadar sinsi bir yapı olmasına rağmen bu kadar düşük bir sayıda kişinin olması nedeniyle gurur duyuyoruz. Parelel yapıya mensup kişilerle yolları ayırdığımız gibi bu süreç devam edecektir. Büyükşehir Belediyesi’nde ise teftişe havale edilen kişilerle beraber 126 civarında kişinin ilişiği kesilmiş ve kesilmesiyle ilgili teftiş kurulunun incelemesinde olduğu kişiler vardır.”

Ceyhan’ın açıklamaları böyle…

Devletin en üst düzey kurumlarını ele geçiren teröristlerin ilimizde bu kadar az bir örgütlenme yapmış olma iddiası komik değil mi..?

Adamlar Türk Silahlı Kuvvetleri’ni, komuta kademelerini ele geçirmiş, Cumhurbaşkanımız nefes aldığı noktaya kadar sızmış fakat Kocaeli’nin 12 ilçesinde sadece ve sadece 57 tane FETÖCÜ olduğu iddia ediliyor.

Kim tarafından ?

AKP Kocaeli İl Başkanı tarafından.

Bana komik geldi.

Hem de çok komik.

Birileri Şemsettin Ceyhan’ı uyarmalı.

Bu tarz açıklamaları yaparken daha dikkatli olunmalıdır.

Yarın öbür gün ilimizde 2 tane belediye başkanı FETÖ örgütlenmesinden alınsa bunun altından il başkanı nasıl kalkabilir ?

İstifa etmek zorunda kalmaz mı ?

FETÖ örgütlerinin daha düne kadar Kocaeli’nde ne kadar aktif olduğunu bilmeyen var mı ?

Bu adamlar değil miydi, Kocaeli Ticaret Odası seçimlerini manipüle eden ?

Bu adamlar değil miydi, KOTO’ya en küçük personel alımına müdahale eden ?

Bu adamlar değil miydi, belediyelerde, büyükşehir belediyesinde başkan danışmanlığı yapan, daire başkanları atayan ?

Ak Parti’de çok yakında çok şiddetli bir kasırga çıkar, takke düşer kel görünürse, işte o zaman birileri bu enkazın altında fena halde kalır.

Benden söylemesi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.