google.com, pub-6607037292168000, DIRECT, f08c47fec0942fa0
BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Aktif siyaset önceliğim değil.
 
Önceliğim omurgalı siyaset.
 
Desteklediğimiz adayın partimizin geleceği adına çekilmesi sonrasında yol arkadaşlarımızla beraber hiç bir pazarlığa girmeden duruşumuzu devam ettirme gayreti içerisinde olduk.

Fakat tabanda bizlerin gerçekleştirdiği fedakarlıkların diğer adaylar tarafından gerçekleştirilmediğine, insanların egolarına, hırslarına ve beklentilerine yenik düştüklerine tanık olduk.
 
Bu süreçte onurlu bir tavır sergileyen, Gölcüklü yol arkadaşlarım Murat Uzuner, Güney Yılmaz, Kartepeli yol arkadaşım Cihan Çakır ve daha nicelerine sonsuz teşekkür ederim.

Siyaset uzun soluklu bir maraton olmakla beraber bazen günü kurtarırken, geleceğe yönelik önemli adımların habercisi de olabiliyor.
 
Bizler günü kurtarmayı, yani basit olanı seçmedik.
 
İlk günden itibaren net tavır alarak, Alper Bilgin'in olası genel başkanlığı için çaba sarf ettik. 
 
Bu doğrultuda şahsım adına MYK asil, Güney Yılmaz arkadaşım içinse MYK yedek üyelikleri teklif edilmiştir.
 
Ankara siyasetinde zemin oldukça kaygan.
 
Bizler sanırım henüz İhsaniye'den, Eşme'den çıkamadık.
 
İyi niyetimizle ve sabırla Alper Bilgin'in çekilmesinin ardından Ali Gökçek'in kazanması aşamasında hiç bir pazarlığa girmedik.
 
Çünkü bizim için siyasetten öte insan kazanmak önemliydi.
 
Açıkçası bu dört kişinin gösterdiği tavrı, biraz Ceyhun Sorguç biraz da Ali Gökçek gösterseydi sonuç çok farklı olabilirdi.
 
Fakat olmadı.
 
Dedim ya, insanlar için makam, mevki, hırslar daha ön planda.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.