banner440

google.com, pub-6607037292168000, DIRECT, f08c47fec0942fa0
BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gecede kimler yoktu ki ?
 
Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı, aynı zamanda derneğin eski Başkanı Fikret Gökmen, CHP eski İl Başkanı Necat Çakır, Adalet ve Kalkınma Partisi İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, CHP Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, değerli eşi Murat Hürriyet ile geceye katılanlar arasındaydı..
 
İzmit Belediyesi Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın veya herhangi bir belediye başkan yardımcısının geceye katılmaması ise AKP’li siyasetçiler açısından bir eksi olarak not düşülebilir..
 
İl dışından, yani Trakya illerinden ise Çerkezköy’de 35 yaşında belediye başkanlığı koltuğuna oturan, genç belediye başkanı Vahap Akay, Keşan’ın tecrübeli ve samimi belediye başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, 30 yaşında milletvekili olan, Tekirdağ Milletvekili Av. Emre Köprülü gibi önemli isimler de Trakyalılar’ın gecesine güç katan diğer isimler oldu.
 
MAP Hoytag ekibinin dans gösterisi ise geceye ayrı bir renk kattı.
Gecede ayrıca Rumeli TV’nin güler yüzlü Genel Koordinatörü, meslektaşımız Recep Dural da özel program için çekimler gerçekleştirdi.
 
Kocaeli Trakyalılar Derneği kısa bir süre önce hiçbir yerel yönetimi ve yöneticisini pohpohlamadan, onlardan destek almadan önemli bir başarıya imza attı.
 
Cumhuriyet Parkı’nın tam karşısında yer alan iş hanında, dernek lokalleri için yer satın aldılar.
 
Bir çok sivil toplum örgütünün parazit gibi yerel yönetimlerden nemalanmaya çalıştığı bir dönemde Trakyalılar önemli bir işe imza attılar.
 
Tabi Kocaeli Trakyalılar Derneği’nin faaliyetleri bunlarla kısıtlı mı ?
 
Elbette değil.
 
Dernek bu çalışmalarının dışında, her yıl belirli şartları taşıyan öğrencilere burs veriyor, çağdaş Türkiye’nin geleceği için eğitim harcını karıyor.
 
Bizde bu önemli gecede sunuculuk görevine imza atmaya çalıştık.
 
Sürç-ü lisan ettiysek affola, kimse kusurumuza bakmasın..

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.