google.com, pub-6607037292168000, DIRECT, f08c47fec0942fa0
BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hırsızlıklar dikey olarak kurgulanmış fakat hortumlar paralel döşenmişti.

Hırsızlık yapan Fatıma adında bir kadını affetmesi için aracılık yapan kişiye sevgili peygamberimizin söylediği, “Sizden öncekilerin helak olmalarının sebebi şuydu: içlerinden itibarlı, mevki makam sahibi, zengin biri hırsızlık yapınca; serbest bırakırlardı. Zayıf ve kimsesizler hırsızlık yapınca ise cezalandırılırdı.

Vallahi hırsızlık yapan kızım Fatıma da olsa mutlaka cezalandırırdım” ve “Rüşveti alan da veren de mel’undur” gibi hadisler rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarının ardından adeta rafa kaldırıldı.

Hatta İstanbul’da daha önceden 20 Aralık Cuma günü okunmak üzere belirlenen “rüşvet” konulu hutbe, 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluklar operasyonunun ardından kaldırılarak yerine “Kur-an’ı anlamak” konulu hutbe okutulmuştur.

Hatta ve hatta bu ayet ve hadislere yapılan sansürlerin yanı sıra Ak Partili politikacılar yüce dinimizle alay eden bir çok açıklama yaptılar.

AB eski Bakanı Egemen Bağış’a kulak verelim önce.

Ne demişti Sayın Bağış, “Bu Bakara, iyi makara. Oğlum ben her gün, her Cuma bir tane ayet sallıyorum.”

Egemen Bağış’ın söylediklerini söylemeye dilimiz varmasa da bu sözleri söylemek açıkça küfürdür, söyleyen de kafir olur.

Peki Ak Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Erdoğan için ne demişti ?

Arslan, “Allah’ın bütün vasıflarını toplamış bir lider Recep Tayyip Erdoğan var.”

Bu sözler katıksız Allah’a ŞİRK koşmaktır !

Peki Sayın Cumhurbaşkanımız, reis-i cumhurumuz Erdoğan 03.03.2014 tarihinde Muğla’da kayıtlara geçen konuşmasında ne demişti ?

“Bizim rahmetimiz gazabımızı aşacaktır.”

Bu söz inanç bakımından tehlikelidir.

Yüce rabbimiz, “Kimi dilersem onu azabıma uğratırım; rahmetim ise her şeyi kuşatır” (7/A’raf,156) buyurur.

Yaratılan bir naçizane kulun yaratan Yüce Allah’ın vasıflarıyla örtüşür iddialarda bulunması, TEVHİD inancımızla bağdaşmaz.

Ancak ne acıdır ki, İzmir’de bir din görevlisi, Erdoğan’ın,“Bizim rahmetimiz, gazabımızı aşacaktır.” Sözünü eleştirdiği için soruşturma geçirdi.

Önce disiplin cezası verildi sonra da imam hatiplik görevinden ihraç edildi.

Düşünün ki artık ülkemizde din anlayışı ve din sömürüsü ne hale geldi.

İslamiyet diyemiyorum.

Çünkü kutsal dinimizi bu kadar irinin, pisliğin içerisinde kullanmaktan bir mümin olarak utanıyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.