banner440

google.com, pub-6607037292168000, DIRECT, f08c47fec0942fa0
BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gerçek Kocaeli Gazetesi’nin bir ferdi olarak Genel Yayın Yönetmenimiz İdris Çelebi ve 2 arkadaşımız ile birlikte icabet ettiğimiz toplantının detaylarıyla alakalı medyanın duayenlerini yorumlarını yapacaklar.

Sayın Destici’ nin ser verip sır vermediği seçim ittifakı ve diğer konulardaki görüşlerini ben diğer kardeşlerime bırakarak beni asıl etkileyen tarafından dem vuracağım.

İlk olarak baştan sona kadar toplantının kurgusunda emeği geçen tüm BBP yöneticilerini cani gönülden kutluyorum.

Helal-i Billah kazançlarıyla herkesin çorbada tuzum olsun misali üstlendikleri bu organizasyondan başarıyla çıkmaları çok önemlidir.

Ne bir belediye desteği ne iktidarın gücü kullanılmadan yapılan ve akla hayale gelmeyecek bir katılımla tamamlanan bu toplantıda farklı bir zevk, gizemli bir bereket vardı.

Kapıda karşılayan gülen yüzler, masaya kadar icabet eden görevliler, her medyanın logosuyla kişiye özel ayrılmış bölümler büyük bir özenle hazırlanmış davetin en önemli tarafıydı bence.

 70’ in üzerinde medya katılanı vardı.

Gebze’ den Kandıra’ ya, basılı ve görsel medyadan internet gazetecilerine kadar herkes düşünülmüş, davet edilmiş ve davet edilenler de “şu kadar oy almış bir partinin genel başkanı gelecekmiş, bana ne kardeşim” demeden vaktini ayırarak salonu doldurmuş.

Ne konuşulduğu, ne sorulduğu önemli değildir bence.

Önemli olan bir kişinin hatırına da olsa orada hazır bulunulmasıdır.

Kocaeli’ de medya güçlüdür.

Gücünü dün akşam gösterdi.

Bazı ağır abilerin dışında herkes saygı gösterdi.

Programı hazırlayanları kutlarken medyanın bu nezaketini görmezden gelmek ayıp olur.

Hepsini kutluyorum.

Ve gelelim emeği geçenlere.

Yeni İl Başkanları Nihat Yıldız’ a nasip olan bu gecenin lokomotifi bence Milletvekili Adayları ve eski il başkanları olan Serhat Duyar’ dı.

MKYK üyesi de olan Serhat Duyar tek tek gezdi ve herkesi davet etti.

Kişiye özel hazırlanmış Ajanda ve kalemlerle ziyaret ettiği her gazete sahiplerini, yazarlarını davet ederken kendisine duyulan sevgiyi de bir derece çek etmiş oldu.

Seviliyor kendisi.

Arkadaşım olması sebebiyle hissi davranmadan iddia ediyorum; İktidar partisinde böylesine çalışkan, saygılı, insana değer veren, ekip çalışmasına sıkı sıkıya bağlı, disiplinli ve sevecen bir il başkanı olsaydı eminim ki teşkilatlarını da partisinin oylarını da uçururdu.

Kimse alınmasın, gücenmesin ama son günlerde meşhur bir reklamın sloganı gibi “Hayattan rengi alın, geri neyi kalır ki” gibi baktığımızda BBP’ den Serhat Duyar’ı alırsanız geriye fazla bir şey kalmaz Kocaeli’ de.

Müthiş çalışkan, konuşurken nezaketten-edepten prim vermeyen bu kardeşimiz umarım ki MHP ile yapılacak olası ittifakta seçilecek bir yerde olur ve hak ettiği Milletvekilliğiyle bu kente çok büyük hizmetler verir.

Bunu dün akşam kanıtladı.

Mutfakta neler olduğunu, kimlerin emeği olduğunu iyi bildiğim dün gecenin bende bıraktığı izlenim bu işte.

Organizasyon kabiliyeti, hatır adına onca insanı oraya toplayabilen çekim gücü oya tahvil edildiğinde yüzde 1,5’ ları en az 4-5 puanlara çıkarabilecek çekim gücüne de dönüşebilir.

BBP aldığı oyla kıyaslanmayacak kadar büyük işler yapmaya başladı.

İttifak söz konusu olduğunda oluşacak sinerji 1,5 olarak değil en az 4-5 puan olarak yansıyacaktır ve MHP-BBP ittifakı Kocaeli’ de fazladan 1 milletvekili olarak geri dönecektir.

Bunu görmek için fazla zeki olmaya gerek yok.

Medyanın da saygı ve sevgisini kazanmayı başarmış bu yapıyla girilecek seçim Kocaeli’ de dengeleri fazlasıyla değiştirecektir.

İşte ben dün akşam bunun hayat bulup bulmayacağını görmeye çalıştım.

Olacak gibi.

Kocaeli’ deki medya bu ittifaka destek verecek gibi geldi bana.

Tabanda hayat bulmuş ittifaka tavanda da sorun çıkarılmadan can verilirse siyasette nelerin değişebileceğine hep birlikte şahit olacağız galiba.

Sayın Destici’ ye birçok soru soruldu.

İttifak konusunda sır vermediğini ifade etmiştim zaten ancak ben ayın 21’ inden sonra önemli gelişmelerin olacağına ve bu gelişmelerin Kocaeli ayağında dün gecenin iz sürümünün etkili olacağına inanıyorum.

Dediğim gibi ne sorular ne de cevaplar hiç mi hiç ilgilendirmedi beni.

Dün gece benim aldığım başka şeylerdi.

Orada olanlara, orada olmalarına imkân sağlayanlara teşekkür ederek bitiriyorum.

Emeği geçenleri tebrik ediyorum.

Ve saygı duyup saygıyı hak eden Kocaeli’ nin güçlü medyasına hayran kaldığımı ayrıca ifade ederek tamamlıyorum.

Helal olsun size, hepinize.

Kalın sağlıcakla.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.