banner440

google.com, pub-6607037292168000, DIRECT, f08c47fec0942fa0
BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Liste açıklandı ve malumun ilanı tebliğ olundu.

Öğlen saatlerinde yazdığım köşe yazımda temas ettiğim konuların hemen tamamında sınıfta kaldı Şemsettin Ceyhan.

Bu kendi listesi değil, açıkça belli.

Buram buram parti büyükleri kokan, fosillerin hala hüküm sürdüğü, 5 kişiye nazı geçmeyecek adamların listeye yine yazıldığı tam bir facia.

Ahde vefada Ahmet Türker, Mehmet Ustaoğlu, Engin Koyun dışında yönetimde yer alıp da tekrar listeye girenlerin tamamında sükut-u hayale uğramış bir liste bu.

İshak Yıldırım, Abdullah Eryarsoy, Uğur İnan gibi isimler çuk oturmuş.

Ertuğrul Çırak, Mehmet İbşiroğlu, Nuri Güney, Mehmet Uzunoğlu, Ahmet Berberoğlu, Halil Yılmaz ve daha uzunca bir isim listesi bu listede kesinlikle olmaması gereken isimlerdi.

Kısaca Şemsettin Ceyhan ”Sağlam İrade” kısmında sınıfta kaldı.

Sadece “Ahde vefa” kısmında kısmen başarılı oldu.

Yeni isimleri yönetime sokma yani “Vizyonerlik” kısmında ise parti büyüklerinin etkisi altında kaldığı açıkça görüldüğünden burada da başarısız.

Bu liste Başbakan tarafından verilen yetkiyle tanzim edilen, tek liste özgürlüğünden ve avantajından çok çok uzak bir liste.

Şemsettin Ceyhan kardeşimiz kendisine verilen bu imkânı çok yerinde kullanabilir, bazı isimleri liste dışı bırakarak hem kendisini hem de partiyi şaibeli iş yapanlardan azat edebilirdi.

Bu kadar büyük şansı hoyratça kullanan Şemsettin Ceyhan kardeşimize Allah kolaylık versin.

Bu kadar kurdun arasından kuzu sürüsünü nasıl kurtaracak, teşkilatlara tepeden bakıp ahkâm kesenleri nasıl idare edecek bilemiyorum.

Bildiğim bir şey var; Zeki Aygün listesini hazırlarken baskılara nasıl ket vurduysa Şemsettin kardeş bir o kadar teslim olmuş.

Eski iş ortaklıklarıyla, geceleri takıldıkları yerlerle donaltılmış ve büyük ihtimalle son dakika restleriyle köşeye sıkıştırılmış bu liste için çok üzülerek kendisini tebrik edemiyorum.

Hal böyle olunca da oturup ne yapacaklarını yakinen izlemek gerekiyor.

Umutsuz ve heyecansız bir şekilde….

Kalın sağlıcakla.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.