banner440

google.com, pub-6607037292168000, DIRECT, f08c47fec0942fa0
BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sayın Kuşkan’ın milletvekilliği aday adaylığına kesin gözüyle bakılırken, Kuşkan sonrasında oluşacak tablo ise şimdiden merak konusu.
 
Kuşkan sonrasında ön plana çıkan isimler elbette olacaktır.
 
Özellikle Kuşkan’ın yol arkadaşları İnşaat Mühendisi Haşmet Belen ve Hüseyin Erol ağabeyinde başkan olma ihtimalleri yüksektir.
 
Özellikle Hüseyin Erol’un bir İzmit ve Cumhuriyet beyefendisi olarak, İl Başkanlığı koltuğuna yakışacağını düşünüyorum.
 
Haşmet Belen ise KYÖD Başkanlığı ile kent hafızasına kazınmış, sosyal kariyerini taçlandırmış önemli isimlerden bir tanesidir.
 
SHP geleneğinden gelen Kuşkan’ın bu 2 alternatif il başkanı adayı üzerinde genel merkeze görüş bildirebileceğine inanıyorum.
 
Bu iki ismin dışında yine Bozkurt Uslu ve Av. Hüseyin Acurman, CHP İl Başkanlığı için kamuoyunda tartışılan isimlerden sadece ikisi.
 
Sayın Uslu, gerek siyasi altyapısı ile gerekse Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı dönemiyle, kent hafızasında yer edinmiş önemli bir isim.
 
Bozkurt Uslu’nun şu sıralar kendisini politikaya adadığı düşünülürse, il başkanlığı makamına çok şey katabilir.
 
Uslu, ayrıca şu anda CHP İzmit İlçe Örgütlenme Komisyonu’na başkanlık yapan bir isim.
 
30 Mart yerel seçimleri öncesinde büyük bir fedakarlık örneği sergileyerek, partisinin çıkarları uğruna aday adaylığından çekilen Uslu, bakalım il başkanlığı koltuğuna oturabilecek mi ?

Yine bu üç değerli ismin dışında, adı geçen dikkat çeken isimlerden bir tanesi de Av. Hüseyin Acurman..
 
Özellikle Bekirpaşa bölgesinde etkili olan, saygın ve ilkeli duruşu ile adından söz ettiren Acurman’ın il başkanlığı, CHP için ciddi bir şans olabilir .
 
Bilindiği üzere 2009 yerel seçimlerinin ardından da Av. Cengiz Sarıbay, CHP İl Başkanı olmuş, kurduğu yönetim ve çalışmaları ile adından söz ettirmişti .
 
Bakalım Kuşkan’ın istifasının ardından CHP, Kocaeli’de nasıl şekillenecek?

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.