google.com, pub-6607037292168000, DIRECT, f08c47fec0942fa0
BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Öyle ki S.Ç. gelecek bu teklifle ilgili çok heyecanlanmış !

Çünkü 2 yıldır hasbelkader mesleğe bir yerlerden bulaşmış olan SEKA emeklisi S.Ç. önüne gelen her ünlü ile fotoğraf çekip, bu fotoğrafları bir de sosyal medya sitesinde yayınlıyormuş.

Tabi S.Ç.’ye gelecek rol tekliflerden bir tanesi “kadına şiddet” sahnesiymiş !

Malumunuz söz konusu şahıs, İzmit merkezde gazetecilik kisvesi altında çalıştığı bir gün, ondan alacağı olan eski bayan çalışanının boğazına sarılmış ve darp etmişti.

O nedenle Türk sinema otoriteleri tarafından S.Ç.’ye, “kadına şiddet” uygulayan saldırgan rolü cuk diye oturacağı için, böyle bir teklif düşünülüyormuş .

Birileri sayesinde hasbelkader “Altın Çınar Ödül Töreni”ne gitme fırsatı bulan S.Ç.’nin bu kadar olaydan sonra ödül törenine hangi sıfatla girebildiği ise merak konusu !

Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanımız çok değerli, sevgili Volkan Yüksel’i uyarmakta elbette bizlere düşen önemli bir görevdir.

Yine Türk televizyon dizilerinden gelecek önemli bir oyunculuk teklifi ise doktorlara basın yoluyla hakaret, tehdit eden bir şahısı canlandırmasıymış.

Hatta bu rol konusunda başrol bile teklif edilmesi düşünülüyormuş !

Çünkü S.Ç. bu konuda da gerçek bir usta !

Hem de ne usta, adeta bir üstad !

Ustaların ustası diyebiliriz onun için .

Bilindiği üzere gazetecilik kisvesi altında internet sitesi açan ve doğru düzgün yazı bile yazamayan bu şahıs, Körfez ilçemizde yer alan Fatih Sağlık Merkezi’nde çalışan kamu görevlilerine saldırmıştı.

Tabi insanda yazacak söz olmayınca ancak ve ancak küfre ve şiddete başvuruyor.

Biz S.Ç.’yi her zaman olduğu gibi bu dünyada yüce Türk mahkemelerine diğer tarafta ise ahret inancı olanlar için söylüyorum, rabbime havale ediyorum .

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.