Gebze’deki Trabzonlu hemşehrilerini ziyaret ettiler
Gündem, 29 Ocak 2025 14:04Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı İbrahim İbrahimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Adem Coşkun, Murat Balaban ve Abdülkadir Ayar, Gebze'deki Trabzonlu hemşehrilerine yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında, iş dünyasında ve sivil toplum kuruluşlarında önemli roller üstlenen Trabzonlu isimlerle bir araya gelindi.
İŞ İNSANLARI VE STK TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTULAR
Heyet, Gebze Trabzonlular Derneği eski başkanlarından, iş insanı ve sivil toplum kuruluşları ile siyasi alanda etkin bir isim olan İrfan Ayar'ı ziyaret etti. Ardından, Gebze'de çeyiz ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Yakup Malkoç ile bir araya gelindi.
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile de görüşen dernek yetkilileri, bölgedeki siyasi ve toplumsal konular üzerine istişarelerde bulundu. Gebze’de faaliyet gösteren Saray Halı bayi sahibi Temel Dinç ve Mitsubishi Klima bayisi sahibi iş insanı Serkan Özgenç de ziyaret edilen isimler arasında yer aldı.
BÖLGENİN ÖNDE GELEN İŞ İNSANLARIYLA GÖRÜŞTÜLER
Kocaeli Trabzonlular Derneği heyeti, Gebze’de lojistik sektöründe faaliyet gösteren Gürkan Nakliyat sahibi Hayati Bayram, Yöre Grup yönetim kurulu üyesi Mehmet Keskin, Organize Vinç sahibi Hasan Ayar ile bir araya gelerek sektörel konular hakkında fikir alışverişinde bulundu.
.gif)
Gebzespor eski başkanlarından ve Regav Gayrimenkul sahibi Recep Avcı, Sena Raf sahibi Hayri Sevencan da ziyaret edilen isimler arasında yer aldı. Yapılan görüşmelerde, bölgedeki Trabzonlu iş insanlarının birlik ve dayanışmasını artırmak, iş dünyasında karşılaşılan sorunlara çözüm üretmek ve sosyal projelerde iş birliği sağlamak konularında fikir alışverişinde bulunuldu.
TRABZONLU HEMŞEHRİLERLE DAYANIŞMA VURGUSU
Ziyaret programı kapsamında Trabzonlu hemşehrileriyle bir araya gelen Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı İbrahim İbrahimoğlu, dernek olarak hemşehrilerinin her alanda destekçisi olduklarını vurguladı. İbrahimoğlu, Trabzon kültürünün yaşatılması, iş dünyasında Trabzonlu girişimcilerin desteklenmesi ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi adına çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.
Ziyaret edilen iş insanları ve STK temsilcileri de Kocaeli Trabzonlular Derneği’nin bu tür etkinliklerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, dernek yönetimine teşekkürlerini sundular.
Gündem, 29 Ocak 2025 14:04
Yorumlar (0)
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
