Dilovası’nda İstihdam Servisi iş arayanlara umut oluyor
Gündem, 29 Ocak 2025 22:28Dilovası Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren İstihdam Servisi, iş arayan vatandaşlara umut olmaya devam ediyor. Başvuru yapan vatandaşlar, ekipler tarafından bireysel nitelik ve yetkinlikleri doğrultusunda değerlendirilerek, uygun pozisyonlara yönlendiriliyor.
103 KİŞİ İŞ SAHİBİ OLDU
Başvurular detaylı şekilde incelenerek, işverenlerin talepleriyle eşleştiriliyor ve vatandaşların istihdam edilmesi sağlanıyor. Son 6 ayda 273 vatandaş İstihdam Servisi’ne başvuruda bulunurken, bunlardan 103’ü iş başı yaptı. Bu gelişme, hem bölgedeki işsizlik oranını azaltma yönünde önemli bir adım olarak görülüyor hem de vatandaşların ekonomik koşullarını iyileştirmeye katkı sağlıyor.
.gif)
KARİYER FUARINA KATILIM
Dilovası Belediyesi İstihdam Servisi, geçtiğimiz aylarda Dilovası İMES Organize Sanayi Bölgesi öncülüğünde düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğinde stant açarak, işverenlerle iş arayanları buluşturdu. Fuara yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, belediyenin sunduğu istihdam olanaklarından faydalanma fırsatı yakaladı.
SANAYİ İLE İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞMA
Sanayi kenti olmanın avantajlarını ilçe sakinlerinin lehine çevirmek için çalışan İstihdam Servisi hem iş arayanlara destek sunuyor hem de bölgede faaliyet gösteren firmalarla iş birliği yaparak personel ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu kapsamda yaklaşık 70 firma ziyaret edilerek iş birliği sağlandı. Doğru değerlendirilmesi halinde işsizlikle mücadelede büyük bir fırsat sunan İstihdam Servisi, iş arayan vatandaşlara yeni kapılar açarak, onların ekonomik güvenceye kavuşmasına katkı sağlıyor. Bu hizmet, yalnızca işsizlikle mücadeleyi değil, aynı zamanda ilçede yaşam kalitesini artırmayı da hedefliyor.
Gündem, 29 Ocak 2025 22:28
Yorumlar (0)
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
Maaşlara zam düzenlemesi
