Genç girişimciler Gebze’de buluştu
İş Dünyası, 28 Ocak 2025 00:38Türkiye’nin öncü esans üreticisi MG International Fragrance Company, 2025 yılının ilk sanayi-girişimcilik buluşmasını Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ndeki modern tesislerinde gerçekleştirdi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kocaeli Genç Girişimciler İcra Kurulu tarafından organize edilen etkinlik, TOBB İstanbul Genç Girişimciler İcra Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik, genç girişimcilere sanayi dünyasının sürdürülebilirlik odaklı üretim süreçlerini yakından tanıma fırsatı sundu.
TOBB Kocaeli Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı ve Marmara Bölge Başkanı Mert Kavşut ile TOBB İstanbul Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Mert Can’ın da yer aldığı etkinlikte, MG International Fragrance Company’nin çevre dostu ve ileri teknolojilerle donatılmış tesisleri ziyaret edildi.
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YENİLİKÇİ ÜRETİM VİZYONU
MG International Fragrance Company Kurumsal İletişim Direktörü Duygu Beşbıçak’ın rehberliğinde gerçekleşen etkinlikte, firma ve sektör hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Katılımcılara firmanın sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda hayata geçirdiği çevre dostu projeler, üretim süreçlerine entegre edilen yenilikçi teknolojiler ve formülasyon aşamalarının bilimsel detayları anlatıldı.
ESANS ÜRETİM SÜREÇLERİ YERİNDE İNCELENDİ
Etkinliğin en ilgi çekici bölümlerinden biri, MG International’ın üretim hatları ve modern laboratuvarlarının gezilmesi oldu. Katılımcılar, esansların formülasyon süreçlerinden kalite kontrol testlerine kadar her aşamayı yerinde görme ve detaylı bilgi alma imkânı buldu. Bu özel gezi, genç girişimcilere esans üretiminin bilimsel ve teknolojik boyutlarını deneyimleme şansı sundu.
.gif)
DUYGU BEŞBIÇAK: “SANAYİ VE GİRİŞİMCİLİK ARASINDA GÜÇLÜ BAĞLAR KURULUYOR”
Etkinlikte konuşma yapan MG International Fragrance Company Kurumsal İletişim Direktörü Duygu Beşbıçak, firmanın sürdürülebilirlik vizyonu ve girişimcilik ekosistemine katkılarına vurgu yaptı. Beşbıçak, şu ifadeleri kullandı:
“TOBB Kocaeli ve İstanbul Genç Girişimciler İcra Kurulu üyelerini Gebze tesislerimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Esans üretim süreçlerimizi ve çevre dostu üretim anlayışımızı genç girişimcilerle paylaşmak bizim için çok değerliydi. Bu tür organizasyonlar, genç girişimcilerin sanayi dünyasını daha yakından tanımalarına olanak tanırken, onların sektörel bilgi birikimlerini artırmasına katkı sağlıyor. Bizler de MG International olarak, sürdürülebilir üretim anlayışımızı ve yenilikçi yaklaşımımızı paylaşarak bu bağların güçlenmesine destek olmaktan gurur duyuyoruz.”
TOBB Kocaeli Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı ve Marmara Bölge Başkanı Mert Kavşut ise etkinlikle ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:
“Sanayi ve girişimcilik dünyasını buluşturan bu tür organizasyonlar, genç girişimcilerin hem sektörel bilgi birikimlerini hem de vizyonlarını geliştirme açısından çok değerli. Gebze Organize Sanayi Bölgesi gibi Türkiye’nin önde gelen sanayi merkezlerinde düzenlenen bu ziyaretler, girişimcilerimizin üretim süreçlerini yerinde görmelerini sağlayarak onlara ilham veriyor. Sürdürülebilirlik ve yenilikçilik gibi küresel ölçekte öncelikli alanlarda farkındalığın artmasına katkı sunan MG International Fragrance Company gibi firmalarımıza teşekkür ediyor, bu güçlü iş birliğinin devamını diliyoruz.”
İş Dünyası, 28 Ocak 2025 00:38
Yorumlar (0)
Körfez’de NİMOSK Karting Yarışı ilgi ve heyecanla takip edildi
Anahtar Partisi Karamürsel İlçe Yürütme Kurulu toplandı
Belediye Başkanı Gülşah Durbay amansız hastalığa yenildi
Belediyeyi eleştiren gazetecilere ağır hakaretler etti
Karşılıksız çeklerde rekor artış
Kışın araç sahiplerinin bu ihmali binlerce liralık masraf çıkarıyor!
Köfteci Yusuf'ta dönerin içinden çivi çıktı!
Kartepe’nin sahibi yok!
Gölcük’te Bilgin Caddesi yenilendi
Ebru Teğmen ünlü iş insanının şirketinde işe başladı
Suça karışmamış PKK'lı ifadesi hangi aklın, hangi hukukun ürünü?
Emekli maaşıyla yaşamını sürdüremediği için çöplerden kağıt topluyor
Kocaeli’nin geleceğini şekillendiren yatırımlar
KOÜ’de servis araçları kullandırılmayan personellere yol masrafları ödensin!
Vali Aktaş, MÜSİAD’ın o programına katıldı
TMO'da rekor zarar! Çiftçi topraktan kopartılıyor
Telefon ve bilgisayar alacaklar dikkat!
21 ile kar yağacak, Kocaeli'ye rötarlı gelecek!
Dolandırıcılardan yeni tuzak!
Sahte dolar şoku! 50 ve 100'lükleri kimse almıyor
Emeklilerin maaş zammı tablosu ortaya çıktı
Büyükakın, Gebze Eskihisar Kavşağı'nda o projeyi yerinde inceledi
Ercan’dan Dokuzlar’a: Yüzsüzlük gizlenen raporlardadır
GEBKİM OSB standına perakende ve sanayi temsilcilerinden yoğun ilgi
Kardelen Hareketi’nde vefa İstanbul’da bir semt değil!
Fatih Erbakan'dan sert sözler!
AKP’li Dokuzlar, Hürriyet’i hedef aldı
Fevziye Cami Park alanı yenileniyor
MHP Dilovası’nda hanelere misafir oluyor
Çayırova’nın genç basketbolcuları Play-Off oynamaya hak kazandı
Huzurevinde müzik dinletisi
Bu yağmanın, ihanetin hesabını verin!
Yeni Cuma Parkı botanik bahçesine dönüşecek!
Vatandaşa at ve eşek eti yedirdiler!
Eski okul binası modern bir sosyal tesise dönüştürülecek
Körfez’in gelecek vizyonu ele alındı
İmamoğlu'nu suçlayan gizli tanık davadan çekildi
Anahtar Partililer Karamürsel’de kapısını çalmadıkları ev bırakmadılar!
Bülent Sarı: Haddehane ve çöp tesisleri kabul edilemez
