AKP'li eski vekil Erdoğan'a bakın nasıl seslendi!
Gündem, 27 Ocak 2025 22:47Fatih Süleyman Denizolgun, 'ihbarımdır' diyerek Erdoğan’a ‘Saray’daki başdanışmanlar yargıya müdahale ediyor’ dedi.
Süleymancılar cemaatinin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan'ın torunu AKP’li eski vekil Fatih Süleyman Denizolgun, 'ihbarımdır' diyerek Erdoğan’a ‘Saray’daki başdanışmanlar yargıya müdahale ediyor’ şeklinde paylaşımda bulundu.
"YARGIYLA İLGİLİ ÇOK BÜYÜK İHBARIMDIR”
27. Dönem AKP İstanbul Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun 21 Ocak’ta sosyal medya hesabından dikkati çeken bir paylaşıma imza attı. Denizolgun, “Yargıyla ilgili çok büyük ihbarımdır” başlığıyla yaptığı açıklamada, Saray’daki bazı başdanışmanların yargıya müdahale ettiğini vurguladı.
"ANKARA ADLİYESİ’NE VE KARTAL ADLİYESİ’NE AÇIKÇA MÜDAHALE ETMEKTEDİR"
Denizolgun, şunları ifade etti;
“Bazı külliye başdanışmanları ve ittifak ettikleri bazı derin klikler; Ankara Adliyesi’ne ve Kartal Adliyesi’ne açıkça müdahale etmektedir. Hakimlerimize ve savcılarımıza; illegal işler ve illegal yöntemler için baskı uygulamaktadır. Şimdilik bu kadarı kâfidir... Gerekirse; isim isim açıkça ifşalarda da bulunurum. Türk yargı sisteminin; 1982 anayasası sebebiyle yaşadığı kronik sıkıntılar, sadece Türkiyemizin değil, tüm dünyamızın ortak bir sorunudur…”
SÜLEYMAN DENİZOLGUN KİMDİR?
1987 yılında Üsküdar'da dünyaya geldi. Üniversite Lisans Eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde tamamladı. Lisans eğitimini bitirdikten sonra yine aynı üniversitenin Hidrolik ve Su Kaynakları Bölümünden Yüksek Lisans Eğitimini yaptı.
2013 yılında Türkiye'de yapımına başlanan Kuzey Marmara Otoyolu Projesi (KMO ) ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü projelerinde koordinasyon sorumlusu olarak çalıştı. İş hayatında birçok inşaat, gayrimenkul ve yatırım alanında faaliyetler yapmış aynı zamanda aile şirketlerinde sorumluluklar aldı.
2008 yılından itibaren AKP teşkilatlarında ve çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında görevler yaptı. Fatih Süleyman Denizolgun AK Parti 27.Dönem Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisine girdi. İçişleri Komisyonu ve Küresel İklim Değişikliği Araştırma Komisyonlarında görev yaptı. Süleymancılar cemaatinin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan'ın torunu olarak ta biliniyordu.
Gündem, 27 Ocak 2025 22:47
Yorumlar (0)
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
