AKP'li eski vekil Erdoğan'a bakın nasıl seslendi!
Gündem, 27 Ocak 2025 16:24Fatih Süleyman Denizolgun, 'ihbarımdır' diyerek Erdoğan’a ‘Saray’daki başdanışmanlar yargıya müdahale ediyor’ dedi.
Süleymancılar cemaatinin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan'ın torunu AKP’li eski vekil Fatih Süleyman Denizolgun, 'ihbarımdır' diyerek Erdoğan’a ‘Saray’daki başdanışmanlar yargıya müdahale ediyor’ şeklinde paylaşımda bulundu.
"YARGIYLA İLGİLİ ÇOK BÜYÜK İHBARIMDIR”
27. Dönem AKP İstanbul Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun 21 Ocak’ta sosyal medya hesabından dikkati çeken bir paylaşıma imza attı. Denizolgun, “Yargıyla ilgili çok büyük ihbarımdır” başlığıyla yaptığı açıklamada, Saray’daki bazı başdanışmanların yargıya müdahale ettiğini vurguladı.
"ANKARA ADLİYESİ’NE VE KARTAL ADLİYESİ’NE AÇIKÇA MÜDAHALE ETMEKTEDİR"
Denizolgun, şunları ifade etti;
“Bazı külliye başdanışmanları ve ittifak ettikleri bazı derin klikler; Ankara Adliyesi’ne ve Kartal Adliyesi’ne açıkça müdahale etmektedir. Hakimlerimize ve savcılarımıza; illegal işler ve illegal yöntemler için baskı uygulamaktadır. Şimdilik bu kadarı kâfidir... Gerekirse; isim isim açıkça ifşalarda da bulunurum. Türk yargı sisteminin; 1982 anayasası sebebiyle yaşadığı kronik sıkıntılar, sadece Türkiyemizin değil, tüm dünyamızın ortak bir sorunudur…”
SÜLEYMAN DENİZOLGUN KİMDİR?
1987 yılında Üsküdar'da dünyaya geldi. Üniversite Lisans Eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde tamamladı. Lisans eğitimini bitirdikten sonra yine aynı üniversitenin Hidrolik ve Su Kaynakları Bölümünden Yüksek Lisans Eğitimini yaptı.
2013 yılında Türkiye'de yapımına başlanan Kuzey Marmara Otoyolu Projesi (KMO ) ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü projelerinde koordinasyon sorumlusu olarak çalıştı. İş hayatında birçok inşaat, gayrimenkul ve yatırım alanında faaliyetler yapmış aynı zamanda aile şirketlerinde sorumluluklar aldı.
2008 yılından itibaren AKP teşkilatlarında ve çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında görevler yaptı. Fatih Süleyman Denizolgun AK Parti 27.Dönem Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisine girdi. İçişleri Komisyonu ve Küresel İklim Değişikliği Araştırma Komisyonlarında görev yaptı. Süleymancılar cemaatinin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan'ın torunu olarak ta biliniyordu.
Gündem, 27 Ocak 2025 16:24
Yorumlar (0)
İzmit’in köylerindeki annelere sürpriz
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, KOTO’da ağırlandı
Darıca’da Başkan Bıyık öğrencilerle sahili temizledi
Dilovası Meclisi’nde kararlar oy birliği ile alındı
Sürekli lafı çarpıtarak önüne gelene dil uzatanların son marifeti!
Satılmadık kurum kalmadı, hesap verilmiyor!
Büyükşehir’in o tesisi örnek gösterildi
Dervişoğlu, Bahçeli'yi topa tuttu
Bilnet Okulları öğrencileri Vali Aktaş’la röportaj yaptı
Derince’de yine iş arayanlar ve işverenler bir araya gelecek
Araçlar bu yollar yüzünden mahvoluyor
Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründe sorunlar KOTO’da masaya yatırıldı
İşsiz kalanların sayısı çığ gibi artıyor
Çayırova’da bilim şenlikleri başlıyor
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
