Gebze Ticaret Odası’nın bu adımı iş dünyasına büyüme fırsatları sunuyor!
İş Dünyası, 27 Ocak 2025 22:17Global rekabetin her geçen gün daha da güçlendiği günümüzde, Gebze Ticaret Odası (GTO), üyelerinin yerel ve uluslararası pazarlarda daha görünür olmalarına, ticaret ağlarını genişletmelerine ve yeni müşteriler edinmelerine katkı sağlamak amacıyla başlattığı projelerle dikkat çekmeye devam ediyor. GTO’nun son olarak hayata geçirdiği Tedarikçi Buluşmaları Serisi, firmalar için önemli iş fırsatları yakalamayı hedefliyor.
ÜYELER İÇİN YENİ İŞ FIRSATLARI
GTO'nun düzenlediği Tedarikçi Buluşmaları, katılımcılara ürün ve hizmetlerini daha geniş bir kitleye tanıtma fırsatı sundu. Etkinlik, firmaların potansiyel alıcılarla doğrudan iletişim kurarak taleplerini ve beklentilerini net bir şekilde paylaşmalarını sağladı. Birebir yapılan görüşmeler sayesinde, firmalar ticari ilişkilerini güçlendirirken aynı zamanda yeni iş ortaklıkları ve tedarik zinciri fırsatları yakalama konusunda önemli bir platformda yer aldılar.
KÜRESEL REKABET VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İLKELERİYLE UYUMLU BİR ETKİNLİK
Günümüz küresel rekabet ortamında, iş yapabilme kültürüne sahip olmak, yeterlilikleri yerine getirmek ve sürdürülebilirlik ilkelerine uyum sağlamak, işletmelerin başarısı için kritik öneme sahiptir. Tedarikçi Buluşmaları Serisi, bu ilkeler doğrultusunda, firmaların ürün ve hizmetlerini potansiyel alıcılarla buluşturmasının yanı sıra, küresel pazarlarda rekabet edebilirliklerini artırmalarına da olanak tanıyor. Etkinlik, katılımcıların iş yapma becerilerini güçlendirirken ticaretin sürdürülebilirliğini sağlamayı hedefliyor.
BİREBİR GÖRÜŞMELERLE YENİ FIRSATLAR SUNULDU
Etkinlik, katılımcılara ürün ve hizmetlerini detaylı bir şekilde tanıtma fırsatının yanı sıra, potansiyel alıcılarla birebir görüşmelerde taleplerini ve beklentilerini en ince ayrıntısına kadar aktarma imkânı sundu. Üye firmalar, alıcılarla doğrudan iletişime geçerek pazarlama stratejilerini daha net bir şekilde belirleme ve ürünlerine olan talepleri öğrenme şansı buldular. Bu birebir etkileşim, her iki taraf için de uzun vadeli işbirliklerinin temellerini atma fırsatını doğurdu.
.gif)
GTO BAŞKANI ABDURRAHMAN ASLANTAŞ’IN DEĞERLENDİRMELERİ
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, Tedarikçi Buluşmaları Serisi’nin üyelerinin ticari faaliyetlerini büyütme açısından kritik bir rol oynadığını belirtti: “Bu etkinliklerle amacımız, üyelerimizin ürün ve hizmetlerini daha geniş kitlelere tanıtmak, iş hacimlerini artırmalarına yardımcı olmak ve globalleşen dünyada rekabet edebilme yeteneğini kazanmaktır. İlk etkinliğimizde elde ettiğimiz yoğun katılım, bu tür organizasyonların ne kadar gerekli ve faydalı olduğunu bir kez daha gösterdi. Firmalarımız, alıcılarla birebir görüşme fırsatı bularak hem ticari beklentilerini netleştirdiler hem de yeni işbirlikleri kurma şansı yakaladılar.”
Başkan Aslantaş, bu tür etkinliklerin yalnızca katılımcı firmalara değil, aynı zamanda bölge ekonomisine de büyük katkılar sunduğunu ifade etti. Ayrıca, GTO olarak benzer organizasyonların devam edeceğini ve bölgesel ticaretin daha da güçleneceğini belirtti.
SONUÇ OLARAK…
Gebze Ticaret Odası, Tedarikçi Buluşmaları Serisi ile bölgesel ticareti daha da canlı hale getiriyor ve üyelerine değerli iş fırsatları sunuyor. Bu tür etkinliklerin devamı ile firmaların hem yerel hem de ulusal pazarda daha güçlü bir konum elde etmeleri sağlanacak. GTO, üyelerinin büyümesine katkı sağlamayı sürdürmeye kararlı ve ticaretin gelişmesine yönelik projelerini hız kesmeden hayata geçirmeye devam edecek.
İş Dünyası, 27 Ocak 2025 22:17
Yorumlar (0)
Terörist başına umut hakkı vermek kabul edilemez
Saadetliler Gebze’de toplandı: Sesleri gür çıkacak!
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
