Erdoğan kimlerin biletini kesti?
Gündem, 26 Ocak 2025 05:08Nefes yazarı Aytunç Erkin, AKP’ye yakın isimden aldığı, “Aslında kabine tam anlamıyla dökülüyor. Süreçte kabine revizyonu olur” ifadesi gündem oldu.
Nefes yazarı Aytunç Erkin, son yaşanan olayların Ankara koridorlarında iktidarı yakından takip eden bir isimi bile öfkelendirdiği söyledi. Erkin, o isimle yaptığı konuşmada çarpıcı ifadeler ortaya çıktı. AKP’ye yakın ismin, “Aslında kabine tam anlamıyla dökülüyor. Süreçte kabine revizyonu olur” söylemi Ankara’da büyük ses getirdi.
“SÜREÇTE KABİNE REVİZYONU OLUR”
AKP’nin 22 yıllık iktidarlığı geçtiğimiz yıl yerel seçimlerde sona ermişti. Bu noktada AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti içerisinde değişimlerin olacağını bir uçak gezisinde gündeme getirmişti. O günden bugüne ise kabinede revizyon tartışmaları gündeme gelmeye devam ediyor. Ancak son yaşanan Bolu faciası değişikliği gündeme tekrar getirdi. Nefes yazarı Aytunç Erkin, olayların Ankara koridorlarında iktidarı yakından takip eden bir ismin, son yaşanan olaylarda öfkeli bir biçimde, "Aslında kabine tam anlamıyla dökülüyor. Süreçte kabine revizyonu olur” söylemi dikkat çekti.
“TAM ANLAMIYLA DÖKÜLÜYOR”
Erkin, AKP’ye yakın isim ile yaptığı konuşmayı şu şekilde paylaştı;
“Balıkesir patlaması sabah 8’de oldu. İçişleri Bakanı, Anadolu Ajansı’ndaki televizyon programını bile iptal etmedi. Kahvaltısını yaptı, televizyona çıkıp ülkenin huzurundan filan söz etti. Sonra yetmedi illa özel uçak istedi. Özel uçağı beklediler, hazır olsun diye Esenboğa havalimanında. Olay yerine intikal ettiğinde saat 14.15 idi. Bolu yangını gece saat 03.27’de oluyor. İçişleri Bakanı nasıl olur da yedi saat sonra olay yerine gider? Tamam yayın yasağı aldın ama kamuoyunu net bir şekilde neden bilgilendirmiyorsun? Aile Yılı ilan ettikleri 2025’e aileler yok edilerek girdik. Aile Bakanı yine kayıp. İzmir’de 5 çocuğun bir evde yanarak öldüğü saatlerde Aile Bakanı Meclis’te AKP milletvekilinin Oxford mezuniyeti için pasta kesiyor. Yine Aile Bakanı’nın eşi Yunus Emre Vakfı’ndaki tutuklamalarla gündem olan yolsuzluk skandalından yakayı sıyırmak için istifa ettiriliyor. Kültür Bakanlığına bağlı iki kurum, Alevi Başkanlığı ve Yunus Emre Vakfı, cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk ve skandallarıyla anılıyor. Aslında kabine tam anlamıyla dökülüyor. Süreçte kabine revizyonu olur!”
Gündem, 26 Ocak 2025 05:08
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
