Erdoğan kimlerin biletini kesti?
Gündem, 26 Ocak 2025 12:23Nefes yazarı Aytunç Erkin, AKP’ye yakın isimden aldığı, “Aslında kabine tam anlamıyla dökülüyor. Süreçte kabine revizyonu olur” ifadesi gündem oldu.
Nefes yazarı Aytunç Erkin, son yaşanan olayların Ankara koridorlarında iktidarı yakından takip eden bir isimi bile öfkelendirdiği söyledi. Erkin, o isimle yaptığı konuşmada çarpıcı ifadeler ortaya çıktı. AKP’ye yakın ismin, “Aslında kabine tam anlamıyla dökülüyor. Süreçte kabine revizyonu olur” söylemi Ankara’da büyük ses getirdi.
“SÜREÇTE KABİNE REVİZYONU OLUR”
AKP’nin 22 yıllık iktidarlığı geçtiğimiz yıl yerel seçimlerde sona ermişti. Bu noktada AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti içerisinde değişimlerin olacağını bir uçak gezisinde gündeme getirmişti. O günden bugüne ise kabinede revizyon tartışmaları gündeme gelmeye devam ediyor. Ancak son yaşanan Bolu faciası değişikliği gündeme tekrar getirdi. Nefes yazarı Aytunç Erkin, olayların Ankara koridorlarında iktidarı yakından takip eden bir ismin, son yaşanan olaylarda öfkeli bir biçimde, "Aslında kabine tam anlamıyla dökülüyor. Süreçte kabine revizyonu olur” söylemi dikkat çekti.
“TAM ANLAMIYLA DÖKÜLÜYOR”
Erkin, AKP’ye yakın isim ile yaptığı konuşmayı şu şekilde paylaştı;
“Balıkesir patlaması sabah 8’de oldu. İçişleri Bakanı, Anadolu Ajansı’ndaki televizyon programını bile iptal etmedi. Kahvaltısını yaptı, televizyona çıkıp ülkenin huzurundan filan söz etti. Sonra yetmedi illa özel uçak istedi. Özel uçağı beklediler, hazır olsun diye Esenboğa havalimanında. Olay yerine intikal ettiğinde saat 14.15 idi. Bolu yangını gece saat 03.27’de oluyor. İçişleri Bakanı nasıl olur da yedi saat sonra olay yerine gider? Tamam yayın yasağı aldın ama kamuoyunu net bir şekilde neden bilgilendirmiyorsun? Aile Yılı ilan ettikleri 2025’e aileler yok edilerek girdik. Aile Bakanı yine kayıp. İzmir’de 5 çocuğun bir evde yanarak öldüğü saatlerde Aile Bakanı Meclis’te AKP milletvekilinin Oxford mezuniyeti için pasta kesiyor. Yine Aile Bakanı’nın eşi Yunus Emre Vakfı’ndaki tutuklamalarla gündem olan yolsuzluk skandalından yakayı sıyırmak için istifa ettiriliyor. Kültür Bakanlığına bağlı iki kurum, Alevi Başkanlığı ve Yunus Emre Vakfı, cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk ve skandallarıyla anılıyor. Aslında kabine tam anlamıyla dökülüyor. Süreçte kabine revizyonu olur!”
Gündem, 26 Ocak 2025 12:23
Yorumlar (0)
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
