Balık satış yerleri kiralandı
Gündem, 22 Ocak 2025 10:03Büyükşehir Encümeni’nde İzmit Balıkhan’da bulunan 7 balık satış yeri ve 2 manav yeri ile Başiskele Paşadağ Mahallesi’nde bulunan atış poligonu için ihale gerçekleştirildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı’nda, İzmit Balıkhan’da bulunan 7 balık satış ve 2 manav yeri ile Başiskele Paşadağ Mahallesi’nde bulunan atış poligonunun kiralanması için ihale gerçekleştirildi.
7 BALIK SATIŞ, 2 MANAV YERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Marina sahilinde bulunan Balıkhan’daki 7 balık satış ve 2 manav yerinin 3 yıllığına kiralanması için ihale gerçekleştirdi. Büyükşehir encümeninde Başiskele Paşadağ Mahallesi’nde bulunan atış poligonu için de ihale düzenlendi. Genel Sekreter Yardımcısı Ebubekir Ardıç başkanlığında düzenlenen encümen toplantısı, belediye encümen salonunda gerçekleştirildi. Encümende diğer konular da görüşülerek karara bağlandı.
BALIK SATIŞ YERLERİ
Balıkhan’daki 1 No’lu iş yeri için Hamdi Binekli 19 bin 200 TL + KDV teklif verdi. 2 ve 3 No’lu iş yeri için teklif veren Emrah Sevimli her iş yeri için de 19 bin 250 TL + KDV’lik teklif sundu. 4 No’lu iş yeri için Muhittin Demirtürkan 19 bin 300 TL + KDV, 7 No’lu iş yeri için Muhittin Kurtuluş 19 bin 350 TL + KDV, 8 No’lu iş yeri için Mehmet Balcı 19 bin 400 TL + KDV, 9 No’lu iş yeri için de Sinan Soğuksu 19 bin 450 TL + KDV’lik teklif verdi.
MANAV VE ATIŞ POLİGONU
5 No’lu iş yeri olan manav için Ercüment Tukuş 10 bin 100 TL + KDV, 6 No’lu iş yeri için ihaleye katılan Şaban Ateş ise 10 bin 100 TL + KDV’lik teklif verdi. Başiskele Paşadağ Mahallesi’nde bulunan atış poligonu için Serkan Açıkgöz, 13 bin 100 TL + KDV’lik teklif verdi.
Gündem, 22 Ocak 2025 10:03
Yorumlar (0)
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
