Koşun Meral Akşener yaşıyormuş!
Gündem, 22 Ocak 2025 03:20Türkiye’yi yasa boğan Bolu Kartalkaya'daki otel yangınının ardından bir baş sağlığı ve geçmiş olsun mesajı da Meral Akşener tarafından geldi.
Türkiye’yi yasa boğan Bolu’daki otel faciası sonrası bir baş sağlığı ve geçmiş olsun mesajı da Meral Akşener’den geldi.
Akşener X hesabından paylaştığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki bir otelde yaşanan yangında hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Böylesi acı bir felaketle karşılaşan vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, ihmali olan herkesin hak ettiği cezayı almasını temenni ediyorum.”
Ancak bu paylaşımın altına yapılan yorumların büyük çoğunluğunun Meral Akşener’i hedef alması dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları Akşener’e, bir zamanlar siyasi yol arkadaşlığı yaptığı Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ konusunda niçin suskun kaldığını sorup tepki gösterdi.
İşte Akşener’in suskunluğunu eleştiren paylaşımlardan bazıları şöyle:
çeçen yazıyor / @cecenyaziyor / Koşun Meral Akşener yaşıyormuş! Kaç gündür sessizce izliyor.
Hasan / @TheMudur_1903 / Hepsinin mekanı cennet olsun, milletçe başımız sağ olsun... Burada hemfikiriz, peki senin sesin Ümit bey'e yapılanlar hakkında neden hiç çıkmıyor Meral hanım.
Semra Teyin / @Semra69994408 / Sayın Akşener,eski genel başkanım; Merak ediyorum bu sessizliğiniz Neden…! ???
Sebahattin Çalışkan / @doganemir / Bir İyi parti üyesi olarak Sn. Akşener sizden Ümit Özdağ hakkında bir paylaşım bekliyoruz.
Dönüş Çiçek / @donus_cicek / Ümit Özdağ için bir açıklamanız yok mu sayın Akşener, rica ediyorum biz bir hayal kırıklığını daha kaldıramayız.
Yiğit Ezer / @TCPowereXe / Ümit Özdağ için yazmaya cesaretin yok sözde siyasetçisin seni unutmayacağız yazdık bir kenara.
Özlem Görmüş / @zlmfrygrms / Ümit Özdağ'ın gözaltısı için bir şey söyleyecek misiniz?
ilker kılıç / @Tasrali25 / Söylenecek çok söz var da şimdilik bizde kalsın. Sadece yazıklar olsun Ümit Özdağ için tek bir kelime edemedin. Seni çok büyütmüşüz gözümüzde.
İbrhmhll95 / @ibrhmhll95 / Ümit Özdağ için de sesini çıkarsana , Sana oy veren ülkücüler bin pişman. kimin gemisine bindin de sesin çıkmıyor . Tarih ve büyük Türk Milleti sizi ve sizin gibileri asla unutmayacak ….
HldnGncyln / @HGncyln / Bir zamanlar beraber yola çıktığınız dava arkadaşınız Prof. Ümit Özdağ için bir paylaşımda dahi bulunmadığınız için sizi takipten çıkıyorum.
Korkut Zekeriya MAHREBEL / @KorkutMahrebel / Meral hanım, mücadeleden döndüğünüz için mi @umitozdag için bir kelam bile etmediniz ?
Seçil Karatay / @secil_karatay / Ümit? Özdağ? Bir anlam ifade ediyor mu?
MHP’DE KADER BİRLİĞİ YAPMIŞ, İYİ PARTİ’Yİ BİRLİKTE KURMUŞLARDI
Ümit Özdağ konusunda suskun kaldığı için tepki gösterilen Meral Akşener bir zamanlar Özdağ ile birlikte MHP’de mücadeleye girişmişti.
Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) 1 Kasım 2015 seçimlerinde uğradığı hezimet sonrasında başlayan parti içi “liderlik” tartışmasıyla birlikte Meral Akşener, Koray aydın ve Ümit Özdağ’ın isimleri öne çıkmıştı. Akşener ile Özdağ’ın siyasetteki kader birliği ve ortak mücadele süreci de böyle başlamıştı.
Her üç genel başkan adayı da ortak topladıkları delege imzalarıyla MHP’de olağanüstü kongre toplamayı başarmıştı. Ancak bu kongre siyasi müdahaleler sonucu mahkemece iptal edilmişti. Bu gelişmenin ardından MHP’den ihraç edilen Akşener ve Özdağ yeni bir parti kurmak için harekete geçmişti. Ümit Özdağ ve Koray Aydın da Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti’nin genel başkan yardımcıları olarak Türk siyasetine yeni bir soluk ve heyecan getirmişlerdi.
16 Kasım 2020’de İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkındaki söylemleri sonrasında sevk edildiği disiplin kurulu tarafından İYİ Parti’den ihraç edilen Ümit Özdağ, 26 Ağustos 2021’de kurduğu Zafer Partisi ile Türk siyasetinde farklı bir konuma sahip olmuştu.
Gündem, 22 Ocak 2025 03:20
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
