TUSAŞ saldırısında şehit olan güvenlik görevlisinin adı Gölcük’te yaşayacak
Gündem, 20 Ocak 2025 16:45Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kahraman Güvenlik Görevlisi Şehit Atakan Şahin Erdoğan’ın ailesi ile isminin verildiği parkta bir araya geldi. Başkan Sezer, “İnşallah; Kahraman Şehidimiz Atakan Şahin Erdoğan’ın ismi, ilçemizde ilelebet yaşayacak, hemşehrilerimiz ve o parkta büyüyen çocuklarımız şehidimizi asla unutmayacaklar” dedi.
Ankara'da, Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı’na (TUSAŞ), 23 Ekim 2024 tarihinde, bölücü, hain terör örgütü PKK'lı teröristlerce yapılan kalleş saldırıda, yaralı olmasına rağmen teröristi vurarak faciayı önleyen, Kahraman Güvenlik Görevlisi Atakan Şahin Erdoğan’ın ismi, savunma sanayimize Gölcük Askeri Tersanesi ile güçlü destek veren, Gölcük Belediye Meclisi’nin aldığı kararla, İlhan Tuğba ve Anafartalar Caddesi kesişimindeki 10 dönümlük parkta verilmişti.
ŞEHİDİMİZİN AİLESİ GÖLCÜK’E GELDİ
Bugün de; Şehit Atakan Şahin Erdoğan’ın kıymetli ailesi Gölcük’e geldi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Babası Osman Erdoğan, Annesi Ergül Erdoğan, Amcası Lütfü Erdoğan, Halası Gül Erdoğan, Kuzeni Özgür Erdoğan ile birlikte şehidin isminin verildiği parkı ziyaret ettiler. Şehidin ailesi parkta duygu dolu alan yaşarken, Başkan Sezer’e şehidin isminin Gölcük’te yaşayacak olmasından duydukları memnuniyeti dile getirip, teşekkürlerini ilettiler.
KAHRAMAN ŞEHİDİMİZİN İSMİ İLELEBET GÖLCÜK’TE YAŞAYACAK
Başkan Sezer de; Güvenlik Görevlisi Atakan Şahin Erdoğan’ın bir kahraman olduğunu, hain, bölücü teröristlerce yapılan kalleş saldırıda, yaralı olmasına rağmen teröristi vurarak faciayı önlediğini belirtti. Şehidimizin kıymetli ailesine Gölcük’e teşrifleri için şükranlarımı sunuyorum diyen Başkan Sezer, “İnşallah; Kahraman Şehidimiz Atakan Şahin Erdoğan’ın ismi, ilçemizde ilelebet yaşayacak, hemşehrilerimiz ve o parkta büyüyen çocuklarımız şehidimizi asla unutmayacaklar” dedi.
BAŞKAN SEZER ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANDI
Başkan Sezer son olarak da; “Kahraman Şehidimiz Atakan Şahin Erdoğan başta olmak üzere; vatan ve mukaddesatımız uğruna canlarını seve seve feda eden Aziz Şehitlerimizi ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gâzi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ahirete irtihal eden Kahraman Gâzilerimizi rahmetle yâd ediyor, hayatta olanlara da sağlıklı, uzun ömürler diliyorum” dedi.
Gündem, 20 Ocak 2025 16:45
Yorumlar (0)
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
İSU’nun 2026 yılı hedefleri masaya yatırıldı
Kocaeli vekilinden Migros işçilerine destek
Başkan Gökçe, Yığılcalılar Derneği'ne konuk oldu
Gıda enflasyonu son iki yılın zirvesine ulaştı
Yerel Destek Programı YEDEP 2026’da başvuru süresi uzatıldı
İşte TBMM'ye susmaya gidenler!
Kredi kartı limiti düzenlemesine tepki: Vatandaşın kemerinde sıkacak delik kalmadı
