Saadetliler İzmit’te köy köy gezdi
Siyaset, 20 Ocak 2025 22:14Saadet Partisi İzmit İlçe Teşkilatı “Köy Ziyaretleri Programı”, halkın sorunlarını yerinde dinleyip çözüm üretme anlayışını benimseyerek İzmit köylerinde büyük bir yankı uyandırdı. Bu kapsamda Durhasan, Eseler ve Zeytinburnu köylerini ziyaret eden Saadet Partisi İzmit İlçe teşkilatı , çiftçiden esnafa, gençlerden yaşlılara kadar köy halkıyla birebir temas kurarak sorunları yerinde dinledi.
Ziyaretlerde köylülerin tarım, hayvancılık, eğitim, sağlık ve ulaşım gibi temel ihtiyaçları detaylı bir şekilde tespit edildi. Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Murat Karaturp’un öncülüğünde gerçekleştirilen programda, “Adil Düzen” ilkesi doğrultusunda üretim odaklı projeler köy halkıyla paylaşılarak kalkınma yolunda somut adımlar önerildi.
Samimi ve gerçekçi yaklaşımlarıyla köylülerden büyük takdir toplayan heyet, köylülerin taleplerini tek tek not alarak çözüm yollarını içeren kapsamlı bir dosya hazırladı. Hazırlanan bu dosyanın İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e, aylık belediye meclis toplantısında sunulacağı bildirildi.
.gif)
Köy halkı, “Bizi unutanlara inat, sorunlarımızı dinleyen ve dertlerimizle dertlenen bir hareketin varlığı bize umut verdi” ifadeleriyle memnuniyetini dile getirdi.
“Önce İnsan, Önce Adalet” anlayışıyla halkın güvenini kazanan Saadet Partisi, kırsal kalkınma hamlesini büyütmeye devam ediyor. Partinin, Türkiye’nin geleceğinin köylerde şekilleneceğine olan inancıyla köylülerle el ele yeni bir gelecek inşa etme kararlılığı dikkat çekiyor.
Siyaset, 20 Ocak 2025 22:14
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
