Milletimizin bir kez daha kandırılmasına izin vermeyeceğiz
Siyaset, 03 Ocak 2025 19:51İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, MHP-DEM görüşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.
İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, MHP-DEM görüşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Dervişoğlu, "Türklük dün olduğu gibi bugün de kendini devlet zannedenlerden büyüktür. Eli kanlı terörist başı büyük Türk milletinin önüne barış güvercini diye çıkarılmaktadır. İYİ Parti olarak bizim cumhuriyet düşmanlarıyla müzakere edecek hiçbir şeyimiz olmaz." dedi.
“YENİ PARADİGMA” TAM OLARAK BUDUR"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Öcalan' açılımı son olarak DEM'in İmralı ziyareti ile farklı bir boyut kazanmıştı. Dün ise MHP-DEM arasında tarihi bir görüşme gerçekleşti. Görüşmeye ilişkin İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, sert açıklamalarda bulundu. Dervişoğlu, "Geldiğimiz noktaya bir fikir ve eylem takibiyle varmışlardır. Önce Milli Mücadele’nin karargahı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni devreden çıkarmışlar, sonra Cumhuriyet devletini saraya peşkeş çekmişler, şimdi ise son hamle olarak, üniter idari yapımızı, etnik ve bölgesel parçalara ayırmak kararında ortaklaşmışlardır. Bahçeli ve Erdoğan’ın güç verdiği, terörist başının da katkı vereceğini vadettiği “yeni paradigma” tam olarak budur. İktidarın kendisini devlete izafe etmesi, kendisini devletin bütünü zannetmesi, bu ihaneti bir devlet projesi diye dayatması, bu ithal senaryonun “nesebi gayrı sahihliğini” ortadan kaldırmaz. Unutulmamalıdır ki Türklük; dün olduğu gibi bugün de kendini devlet zannedenlerden büyüktür." dedi.
"ELİ KANLI TERÖRİST BAŞI TÜRK MİLLETİNİN ÖNÜNE BARIŞ GÜVERCİNİ DİYE ÇIKARILMAKTADIR"
"Eli kanlı terörist başı büyük Türk milletinin önüne barış güvercini diye çıkarılmaktadır." diyen Dervişoğlu şunları söyledi;
"Türklük dün olduğu gibi bugün de kendini devlet zannedenlerden büyüktür. Eli kanlı terörist başı büyük Türk milletinin önüne barış güvercini diye çıkarılmaktadır. İYİ Parti olarak bizim cumhuriyet düşmanlarıyla müzakere edecek hiçbir şeyimiz olmaz.İYİ Parti hiçbir adımın içinde olmaz, olanlarla da yol yürümez. Terörist başının meşrulaştırılmasına karşıyız. Milletimizin bir kez daha kandırılmasına izin vermeyeceğiz. İYİ Parti'nin durduğu yer tarihin doğru yeri yeridir. DEM heyetlerini muhatap almayacağız. Milletin kandırılmasını izin vermeyeceğiz. Türkiye'yi Türksüzleştirmeyeceğiz. Yarının aydınlık ufukları ile buluşturacağız."
Siyaset, 03 Ocak 2025 19:51
Yorumlar (0)
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
