Gebze Ticaret Odası’nda İşin Olacak protokolü
İş Dünyası, 30 Aralık 2024 04:27Gebze Ticaret Odası ile işverenler ile iş arayanları bir araya getiren İşin Olacak platformu arasında bir iş birliği protokolü imzalandı. Bu protokol kapsamında, Gebze Ticaret Odası üyelerine özel fırsatlar sunulacağı belirtildi.
Protokol imza töreninde konuşan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Gebze Ticaret Odası olarak üyelerinin işlerini kolaylaştırmak ve desteklemek amacıyla çeşitli çalışmalar ve iş birliklerine devam ettiklerini ifade etti. Ayrıca, Gebze ve çevresinin üretim, sanayi, istihdam ve ihracat konusunda çok önemli bir konumda olduğuna değindi.
Aslantas, istihdamın önemli bir ihtiyaç olduğunu ve bu doğrultuda hem eğitim ve gelişim faaliyetleriyle hem de İşin Olacak platformu gibi işverenleri ve iş arayanları bir araya getiren platformlarla yapılan iş birlikleriyle üyelerine destek olmayı hedeflediklerini belirtti.
Son olarak, imzalanan protokolün üyelerine fayda sağlayacağı umudunu taşıdığını ifade ederek, Ayhanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ayhan ve Emre Ayhan başta olmak üzere tüm İşin Olacak ekibine teşekkürlerini iletti.
Protokol töreninde İşin Olacak ekibini temsilen konuşan Mert Ayhan, platformlarının işverenler ile iş arayanları bir araya getirmek amacıyla yapay zeka destekli ve çeşitli kolaylaştırıcı çözümler sunan bir platform oluşturduğunu belirtti. Ayhan, bu süreçte kendilerine kapılarını açarak iş birliği protokolünün hayata geçirilmesinde büyük destek veren Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini sundu.
İmzalanan protokol kapsamında, Gebze Ticaret Odası üyeleri, 31.01.2025 tarihine kadar İşin Olacak Platformu'nu ücretsiz olarak kullanabileceklerdir. Bu tarihten sonraki kullanımlarında ise özel bir indirimden faydalanma imkânı sunulmaktadır.
İş Dünyası, 30 Aralık 2024 04:27
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
