Anahtar Parti Darıca’da da örgütleniyor
Siyaset, 25 Aralık 2024 04:07Anahtar Parti Darıca İlçe Başkanı Kinyas Bakar, yönetim kurulunu kurma çalışmalarına hız verdi. Anahtar Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nda görev almak isteyen, yönetim kuruluna aday olan isimlerle tek tek buluşan Başkan Bakar, ayrıca İlçe Binası’nı tuttuklarını ve dekorasyon çalışmalarına başladıklarını da ifade etti.
Geçtiğimiz hafta Anahtar Parti İl Başkanı Nurettin Bulut tarafından Darıca İlçe Başkanlığı’na atanan Kinyas Bakar, çalışmalarına çok hızlı bir şekilde başladı.
GÖRÜŞMELER YAPILIYOR
Başvuru sürecine olan yoğun ilgi ve katılımdan dolayı Darıcalılara teşekkür eden Başkan Kinyas Bakar, istişare görüşmelerine başladı. Anahtar Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nda yönetim kuruluna aday olan isimlerle tek tek buluşan Başkan Bakar, ayrıca İlçe Binası’nı tuttuklarını ve dekorasyon çalışmalarına başladıklarını da ifade etti.
İLÇE BİNASI TUTULDU
Anahtar Parti Darıca ailesine katılmak isteyen çok sayıda ismin olduğuna dikkat çeken Başkan Kinyas Bakar, “ Anahtar Parti Darıca İlçe yönetim kurulumuz da görev almak isteyenlerle istişarelerimizi sürdürüyoruz. Yoğun ilgi bizleri oldukça memnun ediyor. Heyecanımız ve enerjimiz tam. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Genel Başkanımız Yavuz Ağıralioğlu’nun da dediği gibi, Anahtar Parti milletimizin kalbine kuruldu. Partimizi milletin umuduna ve kalbine dayandırdık. Biz, kendimizi memleketimize borçlu hissedenleriz ve bu samimi duygularla yola çıktık. Ayrıca İlçe Binamızı da tuttuk. Anında dekorasyon çalışmalarına başladık. En kısa sürede parti binamızda Darıcalı hemşerilerimizle buluşacağız” dedi.
Siyaset, 25 Aralık 2024 04:07
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
