Devlet aciz değil ama yöneticileri aciz!
Siyaset, 17 Aralık 2024 03:18Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş KAP iktidarının özelleştirme politikasını eleştirdi.
Mersin ve Silifke limanlarının satışına değinen Hüseyin Baş Mersin limanının İsrail ile ticarette önemli bir nokta olduğunu söyledi.
BTP lideri şunları söyledi;
“Bugün Mersin Limanını özelleştirdiler. İsrail'le ticaret konusunda en hayati rotaların, noktaların başında Mersin Limanı geliyor. Burası devletin elinde olsa ortam bambaşka olurdu. Yetmiyor Silifke'deki limanı özelleştirdiler. Silifke limanını ve oradaki SEKA fabrikasını özelleştirdiler.
“MERSİN'DE 760 DÖNÜM ARAZİYİ BUGÜN HANGİ BİRİNİZ 600 MİLYONA ALABİLİR?”
760 dönümlük bir araziden bahsediyorum 600 milyon TL'ye verdiler. Şimdi size ben bir şey soruyorum; Mersin'de 760 dönüm araziyi bugün hangi biriniz 600 milyona alabilir? Millete verilmez, vatandaşa verilmez ama iş tutacakları adamlara verirler.
“DEVLET ACİZ DEĞİL AMA YÖNETİCİLERİ ACİZ!”
Silifke limanını alanlar, ‘Mersin limanı full kapasiteydi yer bize yetmez oldu, Silifke limanını aldık’ diyor. Devletin becerip de para kazanamadığı limanı geliyor bir tane vatandaş alıyor, full kapasite çalıştırıyor. Bu devlet bu kadar aciz mi? Devlet aciz değil ama yöneticileri aciz! Acziyet böyle olunca ne yapıyorlar bakın; bütün hepsi birbiriyle bağlantılı gelir yok, para yok ne yapman lazım vergi toplaman lazım. Tek gelirin vergi haline geliyor.
“SENİN VEKİLİN NİYE DÜNYAYI GEZİP PAZARLAMA YAPMIYOR?”
Bakın bu ülke 1 trilyon dolar gayri safi milli hasılaya çıktı diye övünenlerin yönettiği bir ülke. Size yemin ediyorum ceketimi asayım 3 trilyon yaparım. 600 tane milletvekili sabah akşam el kaldırıp indiriyor. O elinde hiçbir önemi yok senin vekilin bu mu? Senin vekilin niye dünyayı gezip pazarlama yapmıyor? Dünyayı gezip pazarlama yapacağına bir tane bakan belirlemişler bakan dünyayı gezip dilencilik yapıyor.
Siyaset, 17 Aralık 2024 03:18
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
