Atatürk düşmanları milleti uyandırıyor diye Özdağ'a saldırıyorlar!
Gündem, 13 Aralık 2024 16:11AKP’li Eski Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, sosyal medya hesabından Ümit Özdağ’ı hedef aldı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Çamlı’ya sert bir dille yanıt verdi. Özdağ, “Yeliz abla. Zafer Partisi’nin ve Ümit Özdağ’ı diğer partiler ile karıştırma, senin dilinle konuşursak damperli kamyonla çarpışan sepetli motorsiklete benzetirim seni” ifadelerini kullandı.
AKP’li Eski Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, sosyal medya hesabından Ümit Özdağ hakkında sert sözler sarf etti.
"ÜMİT ÖZDAĞ DENEN HERİFİN BELLİ Kİ BİR GÖREVİ! VAR..!"
Sosyal medya platformu X’den paylaşımda bulunan Çamlı, “Ümit Özdağ denen herifin belli ki bir görevi! var..! Ne kadar alçaltıcı değil mi..! Kader diyemez,çünkü kendi seçti..! Onurlu bir Türk evladının asla kabul etmeyeceği esfel bir görev..!” ifadelerini kullandı.
Çamlı’nın Twitter’da "Yeliz" isimli bir sahte hesaptan Meclis’ten paylaşımlar yaptığı ortaya çıkmıştı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya platformu X’den yaptığı paylaşımda, Çamlı'nın geçmişteki "Yeliz" adlı sosyal medya hesabına değinerek, Çamlı’yı tiye aldı.
“DAMPERLİ KAMYONLA ÇARPIŞAN SEPETLİ MOTORSİKLETE BENZETİRİM SENİ”
Özdağ yaptığı paylaşımda şunları söyledi, “Yeliz abla, evet bir görevim var. Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığım bir görev. Ülkemizi iç ve dış düşmanlara karşı korumak. Gaflet, delalet ve ihanet içinde olanlar ile vatan bütünlüğü, milletin birliği için mücadele etmek. Ben sana “herif” diyemeyeceğim. Ruhunun derinliklerindeki tercihi “Yeliz” ismini tercih ederek sen açıkladın zaten. Atatürk düşmanı herkesin olduğu gibi bir gün senin de boyunun ölçüsünü alırım Yeliz abla. Zafer Partisi’nin ve Ümit Özdağ’ı diğer partiler ile karıştırma, senin dilinle konuşursak damperli kamyonla çarpışan sepetli motorsiklete benzetirim seni.”
AHMET HAMDİ ÇAMLI'NIN "YELİZ" OLAYI NEDİR?
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski şoförü ve AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Periscope uygulamasında “Yeliz” adıyla meclisten yayınlar yaparken yanlışlıkla ön kamerayı açmasıyla ifşa olmuştu. Yaşanan olay sonrası "Yeliz" adlı sosyal medya hesabı kapanmıştı.
“NOLDU ÜMİT? SEN DE ZERRE ONUR VARSA ÖZÜR DİLERSİN…”
Öte yandan Eski Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün MİT Başkanı İbrahim Kalın’ın Şam’da namaz kılmasına atıfta bulunarak, Ümit Özdağ’ın geçmişte Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Hani Şam’da namaz kılacaktık ne oldu?” sözlerini sosyal medya hesabından paylaştı.
Gökçek, video başlığına, “NOLDU ÜMİT? SEN DE ZERRE ONUR VARSA ÖZÜR DİLERSİN…” ifadelerini kullandı.
“BAK JELİBON MELİH"
Ümit Özdağ, Melih Gökçek’e de sosyal medya üzerinden sert yanıt verdi. Özdağ, “Bak jelibon Melih, İsrail bombaladı. ABD elektronik harp ve istihbarat desteği verdi. Ukrayna drone operatörü ve İHA yolladı. Siz sadece eşgüdümü sağladınız. Yani aktör değil yan oyuncu rolündesiniz. El Kaide-İŞİD’de Şam’a girerken, PKK-YPG’de İsrail ile karadan sınırdaş olacak şekilde aşağıya güneye inerken İsrail ordusu da Suriye’nin Golan tepelerini işgal edip güney Suriye’de kalıcı olmaya hazırlanıyor. Suriye bölünmeye doğru giderken Türk halkına 160 milyar dolar, yüksek enflasyon, işsizlik, bilinen 36 Türk vatandaşının öldürülmesine, uyuşturucunun yaygınlaşmasına neden olan Suriye maceranızın sonunda Emevi camiinde kıldığınız namaz Suriye devletinin cenaze, PKKistan kurulması için şükür namazıdır. Farkındayım içerik ve uzunluk açısından senin için anlamak zor olacak. Gelecek 1 hafta üzerinde çalışarak anlamaya çalışırsın. Melih, seninle X’de yazışmak çok keyifli. Lütfen zaman zaman böyle sataş olur mu?” ifadelerini kullandı.
Gündem, 13 Aralık 2024 16:11
Yorumlar (0)
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
