Başkan Gökçe Kavram Koleji öğrencilerini ağırladı
Gündem, 10 Aralık 2024 19:25Derince Kavram Koleji’nden gelen öğrencileri konuk eden Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Demokrasiye inanan, insan haklarına saygılı bir neslin yetişmesi için her zaman yanınızdayız. Geleceğe birlikte umutla bakıyoruz.” dedi.
DERİNCE KAVRAM KOLEJİ
Eğitim kurumlarını ziyaret ederek öğrencilerle düzenli olarak bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, bu kez Derince Kavram Koleji’nden öğrencileri konuk etti. Derince Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen görüşmede Başkan Gökçe, Derince Kavram Koleji sınıf öğretmenleri Şebnem Taşdemir, Öznur Yaşa, Zeynep Ceyhan, Büşra Özdemir, birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. Derince Kavram Koleji öğrencilerinin 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü etkinlikleri kapsamında söyleşi için konuk oldukları Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe önemli bilgiler verdi.
SANATSAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER
Derince Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen görüşmede öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlayan Başkan Gökçe “Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim önceliğimiz. Yaz dönemi her mahallemizde çocuklarımıza yönelik tiyatro etkinlikleri düzenledik. Yine parklarımızın hepsini güzelleştiriyoruz. Bununla birlikte parklarımız daha güvenli hale gelsin diye kamera sistemi kuruyoruz. Okullarımızda çocuklarımızın rahat etmesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Belediyemizin bünyesinde müzik kursları açtık. Önümüzdeki yaz döneminde de çocuklarımızla ilgili sanatsal ve kültürel etkinliklerimiz artarak devam edecek” dedi.
DEMOKRASİ VE İNSAN HAKLARI GÜNÜ
Derince Kavram Koleji öğrencileri ve öğretmenlerine gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür eden Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe yaptığı değerlendirmede “Bugün, Demokrasi ve İnsan Hakları Günü kapsamında Kavram Koleji öğrencilerini belediyemiz meclisinde ağırladık. Çocuklarımızın fikirlerini dinlemek, onları meclis atmosferiyle tanıştırmak bizler için büyük bir mutluluktu. Demokrasiye inanan, insan haklarına saygılı bir neslin yetişmesi için her zaman yanınızdayız. Geleceğe birlikte umutla bakıyoruz.” dedi. Program Başkan Gökçe’nin öğrencilerle toplu fotoğraf çektirmesinin ardından sona erdi.
.gif)
Gündem, 10 Aralık 2024 19:25
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
