Özdağ, Selvi'ye cahil cahil konuşuyorsun dedi!
Siyaset, 10 Aralık 2024 16:00Bir programda muhabirin Suriyeliler tarafından ısmarlanan yemekten bahsetmesi sonrasında Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin “Ümit Özdağ bunu duysa siyaseti bırakır” söylemine sert cevap geldi. Özdağ'dan Selvi'ye " Bana da sana verdiği zekayı verseydi ben de senin gibi gevrek gevrek gülerdim" dedi.
Ahmet Hakan’ın sunuculuğunu yaptığı CNN Türk’teki bir programda muhabirin Suriyeliler tarafından ısmarlanan yemekten bahsetmesi sonrasında Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, “Ümit Özdağ bunu duysa siyaseti bırakır” söyleminde bulunması sosyal medyadan büyük tepki çekerken, olayda adı geçen Özdağ ise X hesabından sert tepki göstererek, “Abdülkadir Selvi Allah bana da sana verdiği zekayı verseydi ben de senin gibi gevrek gevrek gülerdim. Ben de bir muhabire ısmarlanan yemek üzerinden ülke analizi yapıyorsun. Dedim ya, Allah senin zekanı bana verseydi ben de rahat ederdim.” dedi.
SELVİ: ÜMİT ÖZDAĞ BUNU DUYSA SİYASETİ BIRAKIR
Suriye’de Esad döneminin bitmesi sonrası, CNN Türk Muhabiri Şam’dan son bilgileri paylaşıyordu. O sırada Milliyet yazarı Zafer Şahin, muhabire ‘Türk olduğunuz için yemek ısmarlayan oldu mu?’ sorusunu iletti. Muhabir ise “Geldiğimiz ilk akşam, bir mekanda hesabın ödendiğini öğrendik. Orada muhalif bir grup yan tarafımızda oturuyordu. Misafir olduğumuzun şerefine hesabı ödediler.” dedi.
O sırada Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, “Ümit Özdağ bunu duysa siyaseti bırakır” ifadesini kullandı. Konuklar bu duruma gülerken Ahmet Hakan, ‘İç siyasetten bir türlü kopamıyorsun’ dedi. Selvi’nin bu sözü sosyal medyada büyük tepki çekerken, “Hem düşkün hem de pişkin” yorumları yapıldı.
ÖZDAĞ’DAN SELVİ’YE SERT CEVAP
Olayın içinde olan Ümit Özdağ ise X hesabı üzerinden videoyu paylaşarak sert tepki gösterdi. Özdağ, “Abdülkadir Selvi Allah bana da sana verdiği zekayı verseydi ben de senin gibi gevrek gevrek gülerdim, cahil cahil konuşurdum. Irak parçalandı, Libya, parçalandı, Suriye parçalandı ve şimdi İsrail işgal ve stratejik birikimini yok ediyor. PKK/YPG devletleşiyor. Sen de bir muhabire ısmarlanan yemek üzerinden ülke analizi yapıyorsun. Dedim ya, Allah senin zekanı bana verseydi ben de rahat ederdim” ifadelerini kullandı.
Siyaset, 10 Aralık 2024 16:00
Yorumlar (0)
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
