Yenimahalle sakinlerinden yol teşekkürü
Gündem, 08 Aralık 2024 09:45Yenimahalle sakinleri İzmit Belediyesi tarafından Erdil Sokak, Tayfun Sokak ve İsmail Akyıldız Hoca Sokakta gerçekleştirilen yol çalışmasını beğendiklerini ifade ederek ekiplere teşekkür ettiler
İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yayalar ve araç trafiği açısından problem yaratan, deforme olan Yenimahalle Erdil Sokak, Tayfun Sokak ve İsmail Akyıldız Hoca Sokak’taki beton yolu tamamen yeniledi. Yenimahalle’deki 600 metre uzunluğundaki beton yol yenileme çalışmalarında toplamda 5 bin metrekarelik alanda 750 küp beton, 200 ton asfalt ve 250 ton da PMT serimi gerçekleştirildi. Çalışmaların ardından daha güvenli ve konforlu bir hale gelen yol araç trafiğe açıldı. Bölge sakinleri de gerçekleştirilen çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek İzmit Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.
“MAHALLE HALKINA HAYIRLI OLSUN”
Meslek Odası ve Sendika Masası Sorumlusu Cem Serhat Dayanç, “Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyareti programında mahalle sakinleri ve muhtarımızın taleplerinden biri 700 metrelik beton yolun iyileştirilmesiydi. Biz basit bir iyileştirme işleminden ziyaret komple yol çalışması gerçekleştirdik. Ekonomik şartların bu denli zor olduğu bir dönemde kendi kaynaklarımızla yaptığımız yolun Yenimahalle halkına hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
FATMA BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ
Yenimahalle Muhtarı Gökhan Lençper, “İsmail Akyıldız Hoca Sokaktan Radar Yolu’nun başına kadar yaklaşık 700 metrelik bir beton ve asfalt çalışması oldu. Yolumuz bitti, son olarak merdivenlerin tadilatları yapılıyor. O da yaklaşık 1 hafta içerisinde bitecek. Bu konuda bizleri yalnız bırakmayan değerli başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e, şahsım ve mahallem adına canı gönülden çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Yeni Mahallede işler henüz bitmedi, bu süreç bir aşamadır. Önümüzdeki süreçte daha güzel hizmetler yapacağız İnşallah” ifadelerini kullandı.
.gif)
“ÇOK MEMNUN KALDIK”
Mahalle sakinlerinden Murat Seyrek İzmit Belediyesinin gerçekleştirdiği yol çalışmasını çok beğendiğini ifade ederek, “Ekipler bölgemizde gayet güzel bir şekilde çalıştılar, çok memnun kaldık. Her zaman daha iyi çalışmaların gerçekleştirilmesini bekliyoruz, tüm ekiplere çalışmalarında başarılar” değerlendirmesinde bulundu.
“YOL GAYET GÜZEL OLDU”
Yenimahalle’de ikamet eden Veysel Uzcan, bozulan yolda gerçekleştirilen çalışmanın kısa sürede tamamlanmasını olumlu karşıladığının altını çizerek, “Çalışma gayet güzel, memnunuz. Kalan küçük noktaları da tamamladı ekipler. Bölge halkı olarak memnunuz” ifadelerini kullandı.
“HAYIRLI HİZMETLER DİLİYORUM”
Mahalle sakinlerinden Behlül Dayanç, “Mahallemiz bundan önce bir yol yapılmıştı. O yol çok bozulmuştu. İzmit Belediyesinden rica ettik. Sağ olsunlar geldiler ve hizmet olarak yolumuzu yaptılar. Ufak tefek sorunlar da önümüzdeki süreçte düzelecektir. Mahalleli ve cami cemaati olarak memnunuz, çok memnunuz, teşekkür ediyoruz. Hayırlı hizmetler diliyorum” diye konuştu.
Gündem, 08 Aralık 2024 09:45
Yorumlar (0)
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
