Yenimahalle sakinlerinden yol teşekkürü
Gündem, 08 Aralık 2024 23:18Yenimahalle sakinleri İzmit Belediyesi tarafından Erdil Sokak, Tayfun Sokak ve İsmail Akyıldız Hoca Sokakta gerçekleştirilen yol çalışmasını beğendiklerini ifade ederek ekiplere teşekkür ettiler
İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yayalar ve araç trafiği açısından problem yaratan, deforme olan Yenimahalle Erdil Sokak, Tayfun Sokak ve İsmail Akyıldız Hoca Sokak’taki beton yolu tamamen yeniledi. Yenimahalle’deki 600 metre uzunluğundaki beton yol yenileme çalışmalarında toplamda 5 bin metrekarelik alanda 750 küp beton, 200 ton asfalt ve 250 ton da PMT serimi gerçekleştirildi. Çalışmaların ardından daha güvenli ve konforlu bir hale gelen yol araç trafiğe açıldı. Bölge sakinleri de gerçekleştirilen çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek İzmit Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.
“MAHALLE HALKINA HAYIRLI OLSUN”
Meslek Odası ve Sendika Masası Sorumlusu Cem Serhat Dayanç, “Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyareti programında mahalle sakinleri ve muhtarımızın taleplerinden biri 700 metrelik beton yolun iyileştirilmesiydi. Biz basit bir iyileştirme işleminden ziyaret komple yol çalışması gerçekleştirdik. Ekonomik şartların bu denli zor olduğu bir dönemde kendi kaynaklarımızla yaptığımız yolun Yenimahalle halkına hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
FATMA BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ
Yenimahalle Muhtarı Gökhan Lençper, “İsmail Akyıldız Hoca Sokaktan Radar Yolu’nun başına kadar yaklaşık 700 metrelik bir beton ve asfalt çalışması oldu. Yolumuz bitti, son olarak merdivenlerin tadilatları yapılıyor. O da yaklaşık 1 hafta içerisinde bitecek. Bu konuda bizleri yalnız bırakmayan değerli başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e, şahsım ve mahallem adına canı gönülden çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Yeni Mahallede işler henüz bitmedi, bu süreç bir aşamadır. Önümüzdeki süreçte daha güzel hizmetler yapacağız İnşallah” ifadelerini kullandı.
.gif)
“ÇOK MEMNUN KALDIK”
Mahalle sakinlerinden Murat Seyrek İzmit Belediyesinin gerçekleştirdiği yol çalışmasını çok beğendiğini ifade ederek, “Ekipler bölgemizde gayet güzel bir şekilde çalıştılar, çok memnun kaldık. Her zaman daha iyi çalışmaların gerçekleştirilmesini bekliyoruz, tüm ekiplere çalışmalarında başarılar” değerlendirmesinde bulundu.
“YOL GAYET GÜZEL OLDU”
Yenimahalle’de ikamet eden Veysel Uzcan, bozulan yolda gerçekleştirilen çalışmanın kısa sürede tamamlanmasını olumlu karşıladığının altını çizerek, “Çalışma gayet güzel, memnunuz. Kalan küçük noktaları da tamamladı ekipler. Bölge halkı olarak memnunuz” ifadelerini kullandı.
“HAYIRLI HİZMETLER DİLİYORUM”
Mahalle sakinlerinden Behlül Dayanç, “Mahallemiz bundan önce bir yol yapılmıştı. O yol çok bozulmuştu. İzmit Belediyesinden rica ettik. Sağ olsunlar geldiler ve hizmet olarak yolumuzu yaptılar. Ufak tefek sorunlar da önümüzdeki süreçte düzelecektir. Mahalleli ve cami cemaati olarak memnunuz, çok memnunuz, teşekkür ediyoruz. Hayırlı hizmetler diliyorum” diye konuştu.
Gündem, 08 Aralık 2024 23:18
Yorumlar (0)
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
