Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye sert sözler!
Siyaset, 04 Aralık 2024 22:03İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu partisinin grup toplantısında konuştu.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu partisinin grup toplantısında kürsüye çıktı. Dervişoğlu, gündeme dair flaş açıklamalarda bulundu.
DERVİŞOĞLU'NDAN BAHÇELİ'YE 'NİŞAN YÜZÜĞÜ' TEPKİSİ
Müsavat Dervişoğlu, 'ip' göndermesinde bulunarak Bahçeli'nin 'Öcalan açılımı'na tepki gösterdi. Dervişoğlu, "Balgat'taki muhteremin anlamını unuttuğu ip, o günlerde caniyi asmak içindi, bugün o ipi nişan yüzüğüne takmaya cüret ediyorlar" dedi.
DERVİŞOĞLU: BU İŞİN SONUNU, BU İŞİN PEŞİNİ ASLA VE KATA BIRAKMAYACAĞIM
"İmralı'daki caniyi Meclis'e çağıracak kadar şuursuz çağrılar yapıyorlar" diyen Dervişoğlu, "İlk günden itibaren ilan ettim. Büyük Türk milleti adına bu işin peşini asla ve kata bırakmayacağız. En alçak, en düşük ses tonunda büyük kararlılığımı ifade etmek üzere söylüyorum. Kim ne yaparsa yapsın, Müsavat Dervişoğlu olarak İYİ Parti olarak bu işin sonunu, bu işin peşini asla ve kata bırakmayacağım. Meclis'e davetin ardında terörist başını serbest bırakmanın yattığını en başında söyledim. Bu kirli işin borazanları aynı ekranlarda görünmeye başladı.Milliyetçi reflekslerle konuşmamı arzuluyorlar, biz devleti yönetmeye talibiz devlet aklıyla konuşuyoruz DEM Partinin Öcalan serbest bırakılsın çağrıları suç sayılırken, ki suçtur, bu beyefendilerin çağrılarına çıt çıkarmıyorlar." şeklinde konuştu.
"ÇOCUKLARA ZULMETMEKTEN VAZGEÇ ERDOĞAN"
Erdoğan'ı İsrail ile ticaret iddiaları üzerinden protesto eden 9 kişi tutuklanmıştı. Dervişoğlu, tutuklananlara ilişkin, "Filistin ve Gazze konusunda lafa geldi mi mangalda kül bırakmıyorsun ama yüreği yanan gençler gerçeği yüzüne vurunca cevabın cezaevi, yazıklar olsun sana. O evlatların yeri cezaevleri değil vicdanlarımızın tam köşesidir. Derhal serbest bırakılmalıdır. Çocuklara zulmetmekten vazgeç Erdoğan!" ifadelerini kullandı.
"TÜRK TARİHİNİN EN SİSTEMATİK YIKIMIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ"
Suriye'deki son gelişmeleri de değerlendiren Dervişoğlu şu ifadelerde bulundu:
Erdoğan'ın eş başkanı olmakla övündüğü Büyük Ortadoğu Projesi tıkır tıkır işliyor. Dünya ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti'nin de terör örgütü olduğunu kabul ettiği bir çete, örgüt Suriye'nin en büyük şehirlerinden birini tek başına ele geçirdi. Bizim de buna inanmamızı bekliyorlar. Suriye iç savaşı başlayalı 13 yıl oldu. Bu 13 yıl sonunda ne oldu? Milyonlarca sığınmacıyla Türkiye'nin demografisi değiştirilmek istendi. Bakın değiştirdi demiyorum, değiştirmek için adımlar atıldı diyorum. 13 yıldır yaşadıklarımızın özeti şudur. Türk tarihinin en sistematik yıkımıyla karşı karşıyayız. Böyle bir otorite boşluğunda sınırlarımızı korumak yerine etnik çatışmanın tarafı oldular. Kasten sınır kapılarını açtılar. Bugün kangren haline gelmiş milyonlarca sığınma kangurusunu sırtımıza yüklediler. Bölünmüş, parçalanmış, iktidar boşluğu oluşmuş Suriye'ye çağırılan şeytan 100 yıl önce yırtıp attığımız Sevr planının mimarlarıdır. Bölücü terörün her geçen gün güçlendiği kuzey bölgesindeki tehlikeyi önlemenin tek bir yolu vardır, o da Suriye'deki iktidar boşluğunun giderilmesidir, Suriye'nin toprak bütünlüğünün sağlanmasıdır.
Siyaset, 04 Aralık 2024 22:03
Yorumlar (0)
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
İzgaz, Körfez’de doğalgaz borusu patladı iddialarını yalanladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan müjde
İçki satışlarında yeni yasak!
Bir babanın kırık kalbi, evladın iki cihandaki en büyük hüsranıdır
Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temel atma töreni muhalefeti buluşturdu!
KOTO’da Kadın İşletme Destek Kredileri ile ilgili kapsamlı bilgilendirme
Kocaeli vekiline hakaret eden Gökhan Akkaya’ya hapis cezası!
İzmit’teki bu sanat müziği ziyafetine herkes davetli!
Körfez Belediyesi 23 okulda stant kurdu
Üretmeyen şirketlere milyon dolarlar aktarıldı
Araç sahiplerine iyi haber!
Teğmenlerin komutanı görevine iade edildi
Eski fuar alanındaki dev akvaryum açılıyor! 2 gün ücretsiz
