Küçük kovboylara sertifika!
Gündem, 02 Aralık 2024 12:24Büyükşehir Belediyesinin çocuklara at sevgisini aşılamak ve binicilik sporunu sevdirmek amacıyla başlattığı ücretsiz at biniş eğitimleri devam ediyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çocuklara at sevgisini aşılamak ve binicilik sporunu sevdirmek amacıyla başlattığı ücretsiz at biniş eğitimlerine devam ediyor. 4-6 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen eğitimler kapsamında kasım ayında 40 minik binici başarı belgelerini aldı.
AT BİNİŞ EĞİTİMLERİ
Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen “At Biniş Eğitimleri,” çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor. Kocaeli Atlı Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen 4 haftalık eğitimlerde çocuklara at bakımı, biniş teknikleri ve at sevgisi öğretiliyor. Eğitim sırasında atların ürettiği titreşimlerin, çocukların sempatik sinir sistemini aktive ederek öğrenme yeteneklerini artırdığı biliniyor. Aynı zamanda bu spor, çocukların denge, koordinasyon, kas ve motor sinir sistemi gelişimine destek sağlıyor.
.gif)
40 MİNİK BİNİCİYE BAŞARI BELGESİ
Kasım ayında eğitimlerini tamamlayan 40 çocuk, düzenlenen törenle başarı belgelerini aldı. Eğitimlere katılan çocukların liderlik, sorumluluk, özgüven ve doğa sevgisi gibi kişisel gelişimlerine katkıda bulunuldu. Minikler, hem ata sarılarak bağ kurmanın hem de onu yönlendirip kontrol etmenin mutluluğunu yaşadı.
AT SEVGİSİ VE BİNİCİLİĞE İLK ADIM
Erken yaşta atla tanışan çocuklar, kendilerinden çok daha büyük ve güçlü bir hayvanı kontrol etme becerisi kazanırken, aynı zamanda disiplin, sağduyu ve özgüven geliştirme imkânı buluyor. Tımar etmekten at sürmeye kadar birçok keyifli aktivite, çocukların unutulmaz deneyimler yaşamasını sağladı. At biniş eğitimlerinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, detaylı bilgi ve başvuru için 0 262 318 22 22 numaralı telefonu arayarak bilgi alabiliyor.
Gündem, 02 Aralık 2024 12:24
Yorumlar (0)
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
