AKP Kocaeli vekili Tipioğlu Darıca’da pazara gitti!
Siyaset, 02 Aralık 2024 11:17AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Milletvekili Veysal Tipioğlu ve Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile birlikte Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki semt pazarını ziyaret etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen heyet, halkın teveccühünden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, teşkilat mensuplarıyla birlikte Kazım Karabekir Mahallesi’nde bulunan Cumartesi pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette Başkan Şakar’a, AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık eşlik etti. Pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden AK Partili ekip, halkın taleplerini dinleyerek hizmetler hakkında bilgi verdi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, ziyaret sırasında, mahalle sakinlerinin memnuniyetini önemsediklerini belirterek, “Her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün pazar ziyaretimizde esnafımızın ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde görme fırsatı bulduk. Teşkilatımız olarak halkımızın yanındayız” dedi.
.gif)
“HALKA HİZMET HER ZAMAN ÖNCELİK”
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yaptığı açıklamada, pazar yerlerinin, halkla buluşma noktaları olduğunu vurgulayarak, “Davamızın hamurunun yoğurulduğu vatandaşlarımız ile Cumartesi pazarımızda bir aradayız. Teveccühlerinden ötürü değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu ise, “Durmadan, yorulmadan gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi ve sevgisi bize güç veriyor. Onların her türlü talebi bizim için çok değerli” diyerek halka hizmetin her zaman öncelikleri olduğunu vurguladı.
Siyaset, 02 Aralık 2024 11:17
Yorumlar (0)
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
Büyükakın’dan bayram mesajı
Kocaeli’de bayramda trafik tedbirleri: O araçlara kısıtlama
Başkan Gökçe’den hoşgörü ve dayanışma vurgusu
Kocaeli Valiliği uyardı: Sağanak yağışlara dikkat!
