Körfezli sporcu Hamza Romanya’dan madalya ile döndü
Spor, 02 Aralık 2024 01:48Romanya'da düzenlenen 24'üncü Balkan Taekwondo Şampiyonasında milli takım adına yarışan Körfezli sporcu Hamza Uzun, üçüncü olarak bronz madalya aldı.
24'üncü Balkan Taekwondo Şampiyonası 28-29 Kasım 2024 tarihleri arasında Romanya'nın Oradea şehrinde yapıldı. Milli takım adına yarışan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcusu Hamza Uzun 78 kilogram genç erkeklerde Balkan üçüncüsü olarak bronz madalya aldı.
BALKAN ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada "Kulübümüz taekwondo sporcusu Hamza Uzun, 28-29 Kasım 2024 tarihlerinde Romanya’nın Oradea şehrinde yapılan 24'üncü Balkan Taekwondo Şampiyonası’nda gençler kategorisi 78 kilogramda başarıyla yarışarak üçüncü olup bronz madalya kazanmıştır. Sporcumuzun elde etmiş olduğu başarı ve madalya ülkemize, şehrimize ve kulübümüze hayırlı olsun.
.gif)
BAŞKAN SÖĞÜT’TEN TEBRİK MESAJI
Genç sporcumuz Hamza Uzun’u tebrik ediyoruz. Sporcumuzun başarılarının artarak devam edeceğine olan inancımız tamdır” denildi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de bir tebrik mesajı yayınlayarak, Hamza Uzun’u tebrik etti ve başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.
TAKIM HALİNDE ŞAMPİYONLUK
24'üncü Balkan Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye; 30’u altın toplam 76 madalya ile tüm kategorilerde takım halinde şampiyon oldu. 8 ülkeden 475 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Türkiye 94 sporcu ile temsil edilirken, büyüklerde; 10 altın, 7 gümüş, 4 bronz olmak üzere toplam 21, gençlerde; 11 altın, 12 gümüş, 8 bronz olmak üzere toplam 31 ve yıldızlarda; 9 altın, 11 gümüş ve 4 bronz olmak üzere 24 madalya elde edildi. Türkiye, şampiyonada ülkeler sıralamasının yanında kadın ve erkek takım olarak da birinci oldu.
Spor, 02 Aralık 2024 01:48
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
