ASM çalışanlarının mağduriyetleri sonlandırılmalı
Sağlık, 01 Aralık 2024 11:15Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker Cayır ova İlçesinde faaliyet gösteren Aile Sağlığı Merkezlerini (ASM) ziyaret etti.
Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker Aile Sağlığı Merkezlerinde Görev yapan Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı çalışanlarını Şube Başkan Yardımcısı Serkan Kökduman, İlce Temsilcisi Ömer Faruk Kuyruk ile birlikte ziyaret etti. Şube Başkanı Çeker ziyaret sonrası yapmış olduğu açıklamada ASM Çalışanlarının sorunları çözülmeli, son yayınlanan yönetmelikte mağduriyetlerine sebebiyet veren maddeler yeni bir yönetmenlikle revize edilerek mağduriyetleri sonlandırılmalı.
HAK ARAMA MÜCADELESİNDE YANLARINDAYIZ.
Türk Sağlık Sen olarak Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Çalışanlarını mağdur eden Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile ilgili sendikamız tarafından tüm platformlarda ASM çalışanlarının mağduriyetlerinin giderilmesi adına mücadelemiz geçmişte olduğu gibi bu günde sürdürülmekteyiz. Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Çalışanlarının hak arama mücadelesinde yanlarındayız.
HUKUKİ SÜREÇ İŞLETİLMEKTEDİR
Söz konusu Yönetmelikte yer alan sözleşme yenileme kriterleri düzenlemesi, teşvik ödemeleri ve akıllı ilaç kullanımı ile ilgili katsayı belirlemeleri, entegre sağlık merkezlerindeki nöbetleri içeren değişiklikler, ve kayıtlı kişi sayısının düşürülmesi başta olmak üzere mağduriyete neden olan tüm düzenlemelerle ilgilide hukuki süreç işletilmektedir.
MÜCADELEMİZ HER PLATFORMDA SÜRDÜRÜLECEK
Açılan davamızın yanı sıra Türkiye Kamu Sen ve Türk Sağlık Sen Genel Başkanımız Sayın Önder Kahveci, sahanın talepleri ve yönetmelikle ilgili sıkıntıları ve talepleri rapor halinde Sağlık Bakanına aktarmıştır, ASM çalışanları adına Cayır ova dan kamu işverenine sesleniyoruz Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Çalışanlarının haklı taleplerin dikkate alarak sorunları çözülsün mağduriyetlerine son verilsin. Sendika olarak ASM çalışanlarının sorunları çözüme ulaşana kadar mücadelemiz her platformda sürdürülecektir.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.
Sağlık, 01 Aralık 2024 11:15
Yorumlar (0)
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
Türkkan: Milletin parasını iktidarın borazanlarına dağıtıyorlar
KOTO Başkanı Bulut, CHP İl Başkanı Arcan’ı tebrik etti
İSU, kayıp kaçak oranını azalttı!
Başkan Sezer: Sadece 3 Aralık’ta değil her gün, bir ve beraberiz
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Roman derneklerini dinledi!
Kandıra Meclisi’nde 12 madde karara bağlandı
Sarıdoğan: Engelliler için farkındalık ve çözüm günü olmalı
Başkan Gökçe’den yeni EYDEM müjdesi!
Rallide 2025’in 7’inci ve son yarışı Kocaeli’de
Hürriyet: Sizin gibi insanların ölümüne sebep olmadık!
Zeytinoğlu enflasyon verilerini değerlendirdi: Üretim maliyetleri açısından olumlu bir gelişme
AKP’de milliyetçi tabanı kaybetme kaygısı
Büyükakın, Dilovası faciasında ihmali olan yöneticilerle ilgili açıklama yapmalı
İktidar Suriye’deki Alevi katliamlarına sessiz kalarak suça ortak oluyor
Büyükakın: Gelecek, iyi eğitilmiş gençlerde
Eftal Turizm’den KOTO üyelerine indirim
