Gebze Ticaret Odası meclisi toplandı
İş Dünyası, 27 Kasım 2024 04:10Gebze Ticaret Odası Kasım Ayı Meclis Toplantısı, İş-Kur Gebze Hizmet Merkezi Müdürü Reyhan Eyüpoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.
Aylık faaliyetler ve yapılan çalışmalara değinilen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş; “2024 yılının son ayına girmekteyiz. 2020-2024 yıllarında savaş, salgın, deprem, kur atakları, yükselen enflasyon ve dış şoklar gibi birçok olaya tanıklık ettik.
Küresel ekonomik krize eşlik eden bölgesel savaşlar dünya genelinde fiyat istikrarına olumsuz yansıdı. Mevcut yaşanılan global şartların ve iç şokların bir yansıması olarak da ülkemizde de her alanda iliklerimize kadar hissettiğimiz bir enflasyonist baskı oluştu.
Finansmana erişimin hali hazırda müteşebbisimizin en temel sıkıntısı olduğunu sahada da görüyoruz. “Sürdürülebilirlik” artık hem bireysel hem de iş hayatımız için temel prensip olarak görülmekte ve önceliklendirilmektedir.
.gif)
Başta iktisadi hayatımız, dış ticaretimiz olmak üzere Dünya siyasetini, ticaretini belirleyen karar verici konumundaki ülkeleri izlemek zorundayız. Uzak Doğu’da Çin’in durumunu, Avrupa Birliği’ni, Almanya’yı, Rusya-Ukrayna Savaşı’nı, Orta Doğu’daki gelişmeleri görmezden gelemeyiz, tüm gelişmeleri yakından takip etmek mecburiyetindeyiz.
Değişim trendlerini öngörememek, bunlara hazırlıklı olmamak, hatta değişimi yönlendirecek stratejileri uygulamada gecikmek, rekabette çok çok gerilerde kalmamızı kaçınılmaz kılar.
Bu doğrultuda, Gebze Ticaret Odası olarak çalışma arkadaşlarımla birlikte attığımız adımlarla, üyelerimizin ihtiyaçlarını düzenli olarak ölçebilir, bunları önceliklendirebilir bir vizyonla çalışmalar yapma, sahanın nabzını tutma ve bu ihtiyaçları karşılayacak projeleri hayata geçirme çabasındayız. dedi”
İş Dünyası, 27 Kasım 2024 04:10
Yorumlar (0)
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
İki ilçede eğitim ve tahliye tatbikatı
Hacı Hasan Mahallesi’nde kadın kadına buluşma!
Kaldırım taşları ve parke kaplamalar yenileniyor
Gölcüklü genç kaza kurbanı oldu
Kayyum esprisi yaptı, savcı ifadeye çağırdı!
Körfez’den çıkarıldı, deniz canlılarına yuva oldu
Aile hekimlerinin yeni yazılımla ilgili tereddütleri var
Erbakan’ın halay performansı!
