İYİ Parti’den istifa edip Yeniden Refah’a katıldılar
Siyaset, 22 Kasım 2024 18:28Dilovası İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Emin Yılmaz ve belediye meclis üyeleri, Yeniden Refah Partisi'ne katıldı.
Dilovası İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı Emin Yılmaz ve belediye meclis üyeleri Sinan Karataş, Davut Eren ve Murat Kaya, Yeniden Refah Partisi'ne katıldı. Katılım töreni, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Muhammed Fatih Erbakan’ın önderliğinde gerçekleşti. Genel Başkan Erbakan, Yılmaz ve ekibine parti rozetlerini takdim etti.
İSA COŞKUN “EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”
Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Av. İsa Coşkun da törende yaptığı açıklamada, Emin Yılmaz ve ekibinin katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadeleri kullandı: “Emin Yılmaz Başkanımız ve kıymetli meclis üyesi arkadaşlarımızın partimize katılmalarıyla gücümüze güç kattık. Yerel yönetimden iktidara emin adımlarla ilerliyoruz. Bu katılım, Dilovası’nda halkımızın beklentilerine daha güçlü bir şekilde yanıt vermemize vesile olacaktır. Yeniden Refah Partisi, halkın sorunlarına çözüm üretme konusunda kararlı ve donanımlı bir kadroya sahip. Emin Yılmaz ve ekibinin tecrübesiyle Dilovası’nda çok daha büyük projelere imza atacağız.”
.gif)
YILMAZ “BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN BURADAYIZ”
Emin Yılmaz ise törende yaptığı konuşmada Yeniden Refah Partisi’nin misyonuna olan inancını ifade ederek, “Dilovası’nın geleceği için birlik ve beraberliği sağlamanın, halkımıza daha iyi hizmet sunmanın mücadelesini vereceğiz. Yeniden Refah çatısı altında bu mücadelemiz daha da güçlü olacaktır” dedi.
ERBAKAN “BÜYÜYEN BİR GÜCÜZ”
Genel Başkan Fatih Erbakan ise katılımdan duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti: “Yeniden Refah Partisi olarak her geçen gün daha da güçleniyoruz. Emin Yılmaz ve ekibinin aramıza katılmasıyla Dilovası’nda önemli bir sinerji yakalayacağız. Bu güç, halkımızın refahı ve ilçenin kalkınması için büyük bir adım.”
DİLOVASI’NDA SİYASİ DENGE DEĞİŞİYOR
Emin Yılmaz ve meclis üyeleri Sinan Karataş, Davut Eren ve Murat Kaya’nın Yeniden Refah Partisi’ne katılımı, Dilovası’nda siyaset sahnesinde önemli bir değişime işaret ediyor. Bu katılımın ardından Yeniden Refah Partisi’nin ilçedeki etkisinin daha da artacağı ve seçimlerde belirleyici bir güç olacağı konuşuluyor.
Siyaset, 22 Kasım 2024 18:28
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
