Gölcük’te nefes kesen yarış!
Spor, 17 Kasım 2024 18:22Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen ve adrenalin tutkunlarını bir araya getiren 1. Geleneksel Çamur Batak Yarışları, zorlu parkurda yaşanan mücadeleler ile nefesleri kesti.
Gölcük Belediyesi, Hasaneyn Yasakdüzü’nde nefes kesen bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Gölcük Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 1. Geleneksel Çamur Batak Yarışları, nefes kesen yarışların ardından sona erdi. 15-16-17 Kasım tarihleri arasında düzenlenen, Türkiye’nin dört bir yanından 150 ATV tutkunu katıldığı etkinlikte 85 yarışçı ise zorlu parkurda kıyasıya mücadele etti. Türkiye’de ilk kez çamur temalı olarak düzenlenen yarışlarda S1 ve S2 kategorilerinde dereceye girenlere ödülleri ise törenle takdim edildi.
YÜZLERCE İZLEYİCİ HEYECANLA TAKİP ETTİ
ATV etkinliğinin açılışına Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ATV tutkunları, aileleri ve yüzlerce izleyici katıldı. Zorlu bir parkurda düzenlenen yarışlar öncesinde Kaymakam Gültekin ve Başkan Sezer, yarışmacılara başarılar dilediler. Konuşmaların ardından Kaymakam Gültekin ve Başkan Sezer’in birlikte verdikleri start ile kıyasıya yarışlar başladı.
İZLEYİCİLER DE ÇAMURDAN NASİBİNİ ALDI
Çamur ve su dolu engebeli parkurda kıyasıya yarışan ATV tutkunları, zaman zaman zorluklar yaşadılar. Parkurda ilerlemekte zorlanan sürücülere ise görevli araçlar yardım etti. Yarışları güvenlik şeridinin ardından takip eden seyirciler ise heyecan dolu anları kaydederken, parkurda yarışan ATV’lerden sıçrayan çamurlardan nasibini aldılar.
.gif)
SPOR KENTİ GÖLCÜK BİR İLKE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Yaklaşık 4 saat süren zorlu yarışların ardından dereceye giren yarışmacılara ise ödülleri törenle takdim edildi. Törende yarışmacılara ödüllerini takdim eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Spor Kenti Gölcük sloganı ile böylesine heyecan dolu bir etkinliğe ev sahibi yapmaktan gurur duyduklarını dile getirdi. Başkan Sezer, dereceye giren yarışmacıları tebrik ederek, etkinliğe katılan ve görev alan herkese teşekkür etti.
ADRENALİN TUTKUNLARINDAN GÖLCÜK BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
Yarışlarda dereceye giren sporcular başta olmak üzere etkinliğe katılan tüm adrenalin tutkunları, etkinliğin düzenlenmesini sağlayan Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve tüm belediye ekibine teşekkür ettiler.
2 KATEGORİDE 6 SPORCU DEREYCEYE GİRDİ
Kıyasıya geçen yarışların sonunda; S1 Kategorisinde: 1. Ahmet İşcan, 2. Hüseyin Yazıcıoğlu, 3. Recep İşcan oldu. S2 Kategorisinde ise: 1. Şuayip Alıcı, 2. Mehmet Şahin ve 3. Muammer Ay oldu.
Spor, 17 Kasım 2024 18:22
Yorumlar (0)
TRT'nin canlı yayınında şaşırtan anlar!
Gölcük’te şok! Ağaçlık alanda ölü bulundu
Erdoğan adına kurulan vakıf vergiden muaf tutulmuş
Derince’de anlamlı kermes
Büyükakın, üç ayların başlangıcını kutladı
Doğusel: Gemilere yönelik saldırıları endişeyle takip ediyoruz
İYİ Parti Kocaeli’de yeni üyelere rozetleri takıldı
Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Bulut’un makam odası boş kalmıyor
Medya operasyonlarının asıl sebebi ne?
Vali Aktaş’tan Lastik-İş Sendikası’na ziyaret
Kaybettiğiniz eşyalar burada olabilir!
Hyundai Motor Türkiye’nin kurumsal web sitesi yenilendi
İlaç fiyatlarına zam kapıda!
AKP'li Tayyar yine gıybet yaptı!
Yağmur yağsa sığınacak yer yok!
Büyükakın STK’lara seslendi
Bahçeli'den DEM'in Öcalan mitingine destek!
Gölcük Hamidiye’de Kestane Festivali coşkusu
Saadetliler Gölcük’te Hasan Bitmez anısına lokum dağıttılar
Zeray GYO için Borsa İstanbul’da ilk gong çaldı
Kocaeli’de yılbaşı gecesi işletmeler 03.30’a kadar açık kalacak
Büyükakın’a haddehane cevabı: Halkla alay etmeyin!
Dilovası faciası ile ilgili bilirkişi raporu ve iddianame üzerinde siyasi baskı var!
Otoyola çıkacak sürücüler dikkat! Kandıra gişelerinde çalışma var
İzmitli sporcu gece yarısı silahla vuruldu
Trafik cezaları cep yakacak!
Symbol AVM’ye yakın nokta çöplüğe döndü!
İYİ Parti’de Yüksel Ercan’ın yardımcıları belli oldu
AKP Genel Başkanlığına Bilal Erdoğan mı geçecek?
Özgür Özel, DEM'lilere sert çıkmayacak mı?
Büyükakın: Sadece iş yapacağız, laf uçar, eser kalır
Başkan Sezer muhtarları dinledi ve yardımcılarına talimat verdi
Ekmek ve simit zamları için yeni bir uygulama
Büyükşehir’in kursu ile kendi işlerinin patronu oldular
Kocaeli’de muhteşem Atatürk sergisi
İki adet metro tüneli açma makinesi Derince’ye getirildi
DEM'lilerin raporunu paçavra diyerek yırttı!
Sapanca gölü geri çekiliyor, ekosistem tehlikede
Kocaeli’de fotoğraf yarışmasına rekor başvuru
