Başkan Çiftçi Gümüşhanelilerle buluştu
Gündem, 14 Kasım 2024 20:50Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, saha ziyaretleri kapsamında dün Çayırova Gümüşhaneliler Derneği’ne gitti. Burada açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Hemşehri dernekleri kültürümüzü yaşatmak için çok önemli” dedi.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçe sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Saha ziyaretleri kapsamında Çayırova’daki STK’ları gezen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, son olarak Çayırova Gümüşhaneliler Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Dernek merkezinde Çayırova Gümşhaneliler Derneği Başkanı Güven Gürol ve dernek üyeleriyle sohbet eden Başkan Çiftçi, hemşehri derneklerinin kültürü yaşatmak için ne kadar önemli olduğunun altını çizdi. Burada bir konuşma gerçekleştiren Başkan Çiftçi, “Kültürün yaşaması ve unutulmaması için vatandaşların buralara gelmesi çok önemli. Biz kültürel kodlarımıza ve değerlerimize sahip çıkmalıyız. Akraba ve komşuluk ziyaretlerinin öneminin farkına varmamız lazım.
.gif)
“DEĞERLERİMİZİ CANLI TUTMAMIZ GEREK”
Derneklerde, gençlerimize ve çocuklarımıza örnek olacak davranışlarda bulunulmalı ve onlara güzeli anlatmaya yönelik ortamlar sağlanmalı. Çocuklarımıza, gençlerimize onların eğitimine katkı sunmak çok değerli. Bu yüzden de çocuklarımız ve gençlerimiz için bugüne kadar birçok proje hayata geçirdik. Böyle hemşehri derneklerimiz çok kıymetli. Kaybetmek üzere olduğumuz değerleri tekrar hatırlamak için hemşehri derneklerimiz çok önemli. Biz bütün yörelerimizle, 7 bölgemizin 7’siyle de bütün insanlığa örnek olabilecek bir toplumuz. Her bir yöremizin kendine göre çok güzel değerleri ve kültürü var, bunları canlı tutmamız gerekiyor” diye konuştu.
“MUTLULUK DUYDUK”
Program karşılıklı görüş alışverişiyle devam ederken, ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Program hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Gönüllerimizin bir olduğu güzel bir ortamda birlikte olmaktan mutluluk duyduk. Misafirperverlikleri ve samimi sohbetleriyle bizleri en güzel şekilde ağırlayan Çayırova Gümüşhaneliler Derneği Başkanımız Güven Gürol’a değerli yönetimine ve Gümüşhaneli hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
Gündem, 14 Kasım 2024 20:50
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
