Vali Aktaş, sanayicilerle bir araya geldi
İş Dünyası, 13 Kasım 2024 10:19Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kocaeli Sanayi Odası Kasım ayı Meclis Toplantısına katıldı.
Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün’ün konuşmacı olarak katıldığı, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, sanayi odası üyeleri ve iş adamlarının hazır bulunduğu toplantı; gündemde yer alan konuların görüşülerek karara bağlanması, dilek ve temennilerin iletilmesi ile sona erdi.
Toplantının ardından Vali İlhami Aktaş ve protokol üyeleri ‘Savunma Sanayi Kocaeli İl Buluşması ve MATCH4INDUSTRY İkili İl Görüşmeleri Etkinliği’ açılışının yapılacağı Kocaeli Sanayi Odası’nın (KSO) yeni hizmet binasına geçtiler.
.jpeg)
Savunma Sanayi Başkanlığı, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Sanayi Odası paydaşlığında Sanayi kuruluşları ve tedarikçi adayı üyelerinin bir araya getirildiği etkinlik; Yerli ürün oranını artırabilmek, yurt dışından tedarik edilen ürünlerin ilimizdeki yerli sanayi imkanları ile üretilebilirliğini tespit etmek ve yurt içinden temin edilen ürünlerde rekabet ortamını tesis etmeyi amaçlamaktadır.
Bu bağlamda açılış konuşmalarını yapan Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun ardından program; Vali İlhami Aktaş ve Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün’ün günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalarıyla devam etti.
Ana Yüklenici Firmaların Tedarik Süreçleri Sunumlarının yapıldığı panellerle devam etkinlik yarın İkili İş Görüşmelerinin yapılmasıyla sona erecek.
Toplantıya; Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ROKETSAN, TUSAŞ, HAVELSAN, ASELSAN’dan temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
İş Dünyası, 13 Kasım 2024 10:19
Yorumlar (0)
Hisarcıklıoğlu'ndan kredi faizi tepkisi
Kocaeli’de manav şivesi bir kitapta toplanacak!
Vefat eden başkanla ilgili haberi yalan çıkan İzmitli gazeteci kalp krizi geçirdi
Saadet, Erdoğan'a destek verecek mi?
İşte emeklilerin kesinleşen zam miktarı!
Gölcük Belediyesi bu eğitimle vatandaşa birçok konuda faydalı bilgiler aktaracak!
Konakta Bir Düğün adlı komedi oyunu, Körfez’de sahne aldı
Öcalan katil ve bir katil olarak geberecek!
İmamoğlu ile ilgili o haber yalan çıktı!
Gebze Ticaret Odası yönetiminden üyelere yalın dönüşüm desteği
Derinceli genç yazar Sudan okurlarıyla İstanbul’da buluştu!
Sarıdoğan: Türkiye’nin adalete ve ahlaklı siyasete ihtiyacı var
Sağlık sistemi çöküşte, meclis işlevsizleştirildi
Kartepe tramvayında ilk ray yerleştirildi
Euro cinsinden asgari ücret artışında Türkiye en düşük ikinci ülke
Kartepe’de karavan parkı sinek avlıyor!
Adapazarı-Gebze treni daha fazla kişiye hizmet verebilir
Başkan Gökçe: En büyük hedefimiz üreticiyi desteklemek
Bir Şehir Hastanesi yerine 25 tane semt hastanesi yapılırdı!
KOTO ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Sağlık Komitesi’nden işbirliği mesajı
Zeray GYO’nun halka arzına 2 kat talep
İzmit’te 3 gün bu saatler arasında elektrikler kesilecek
Hısım akraba yönetimi!
Körfez’de NİMOSK Karting Yarışı ilgi ve heyecanla takip edildi
Anahtar Partisi Karamürsel İlçe Yürütme Kurulu toplandı
Belediye Başkanı Gülşah Durbay amansız hastalığa yenildi
Belediyeyi eleştiren gazetecilere ağır hakaretler etti
Karşılıksız çeklerde rekor artış
Kışın araç sahiplerinin bu ihmali binlerce liralık masraf çıkarıyor!
Köfteci Yusuf'ta dönerin içinden çivi çıktı!
Kartepe’nin sahibi yok!
Gölcük’te Bilgin Caddesi yenilendi
Ebru Teğmen ünlü iş insanının şirketinde işe başladı
Suça karışmamış PKK'lı ifadesi hangi aklın, hangi hukukun ürünü?
Emekli maaşıyla yaşamını sürdüremediği için çöplerden kağıt topluyor
Kocaeli’nin geleceğini şekillendiren yatırımlar
KOÜ’de servis araçları kullandırılmayan personellere yol masrafları ödensin!
Vali Aktaş, MÜSİAD’ın o programına katıldı
TMO'da rekor zarar! Çiftçi topraktan kopartılıyor
