Başkan Hürriyet: Bu mirasa sahip çıkacağız
Gündem, 09 Kasım 2024 13:53Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 86. yıldönümü nedeniyle 10 Kasım mesajı yayınlayan Başkan Hürriyet, “Büyük Önder; fikirleri, devrimleri, ilke ve kararlılığıyla yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor” dedi.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Cumhuriyet’imizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 86’ıncı yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Hürriyet mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 86. yıl dönümünde, O'nu ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.
ATATÜRK, BÜYÜK BİR LİDERDİR
Atatürk, yalnızca Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi değil, aynı zamanda tüm insanlık için barış, özgürlük ve eşitlik idealini savunan büyük bir liderdir. 10 Kasım, onun fikirlerini, ilkelerini ve Cumhuriyetimizin değerlerini bir kez daha hatırlayarak, bu mirası geleceğe taşımak için bizlere daha güçlü bir sorumluluk yüklemektedir.
BU MİRASA SAHİP ÇIKACAĞIZ
Cumhuriyetin temelleri üzerinde yükselen modern Türkiye, Atatürk'ün bizlere emanet ettiği değerlerle daha aydınlık bir yarına doğru ilerlemektedir. Hep birlikte, bu mirasa sahip çıkarak, ülkemizi daha aydınlık, daha güçlü ve daha özgür bir geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
ÖZLEMİMİZ HİÇBİR ZAMAN BİTMEYECEK
Cumhuriyet’in ilanını, aylar öncesinde gerçekleştirdiği ilk ve tek basın toplantısında İzmit’ten dünyaya müjdeleyen ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e duyduğumuz özlem hiçbir zaman bitmeyecek. Atatürk’ü son yolculuğuna uğurlayan İzmitliler olarak; 86 yıl sonra bile yolumuza ışık tutan Gazi’ye borcumuzu, bize mirası bıraktığı Cumhuriyetimize ve bağımsızlığımıza daima sahip çıkarak ödeyeceğiz.
KAHRAMANLAR ÖLMEZ
Başta Cumhuriyetimizin kurucusu, ebedi başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygı, rahmet, minnet ve özlemle anıyorum. Kahramanlar ölmez” ifadelerini kullandı.
Gündem, 09 Kasım 2024 13:53
Yorumlar (0)
Dilovası Meclisi’nde kararlar oy birliği ile alındı
Sürekli lafı çarpıtarak önüne gelene dil uzatanların son marifeti!
Satılmadık kurum kalmadı, hesap verilmiyor!
Büyükşehir’in o tesisi örnek gösterildi
Dervişoğlu, Bahçeli'yi topa tuttu
Bilnet Okulları öğrencileri Vali Aktaş’la röportaj yaptı
Derince’de yine iş arayanlar ve işverenler bir araya gelecek
Araçlar bu yollar yüzünden mahvoluyor
Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründe sorunlar KOTO’da masaya yatırıldı
İşsiz kalanların sayısı çığ gibi artıyor
Çayırova’da bilim şenlikleri başlıyor
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
