SEDAŞ, müşteri hizmetleri personelini eğitti
Gündem, 08 Kasım 2024 21:19SEDAŞ, müşteri hizmetleri temsilcilerinin profesyonel gelişimini desteklemek amacıyla düzenlediği “Format 24” eğitimini tamamladı. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan SEDAŞ, ekiplerinin iletişim becerilerini güçlendirmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla düzenlediği eğitimle, temsilcilerini daha donanımlı hale getirdi.
Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce’de 20 bin kilometrekarelik alanda 2 milyonu aşkın müşteriye elektrik dağıtım hizmeti sunan Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), müşteri hizmetlerine bağlı çalışanların iletişim becerilerini geliştirmek ve daha verimli hizmet sunmak amacıyla düzenlediği “Format 24” eğitimlerini tamamladı. “Abonelik Süreçleri ve Mevzuatları, Müşteri İlişkileri Yönetimi Talep ve Öneri Süreçleri ile Orta Gerilim Abonelik İşlemleri” gibi önemli alanlarda kapsamlı bir eğitim gerçekleştirdi. Müşteri hizmetleri temsilcilerinin kritik süreçlerde daha verimli ve etkin hizmet sunmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen eğitimlere müşteri hizmetleri temsilcisi 50 kişi katıldı.
Regülasyon, Strateji ve Uyum Direktörlüğü çatısı altında bulunan Kurumsal İletişim ve Müşteri İlişkileri Müdürlüğü’ne bağlı koordinasyon uzmanları tarafından verilen eğitimle, bölge genelindeki müşteri hizmetleri merkezlerinin aynı kalite ve standartta hizmet verebilmesi, müşteri hizmetleri çalışanlarının bilgi durumlarının gözlemlenmesi ve eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi amacıyla her ay düzenli olarak bölge ziyaretlerinin gerçekleştirildiği açıklandı. Ziyaretler çerçevesinde; abone dosyalarının sistem kontrolü ve kişisel gelişime yönelik çalışan performans ölçümlemesi yapılarak, çalışanların motivasyonlarının yükseltilmesi, gelişimlerinin teşvik edilmesi, bölgeler arası işleyiş farklılıklarının ortadan kaldırılması, müşteri odaklı yaklaşımın güçlendirilerek müşteri memnuniyetinin artırılması ve çalışan başarılarının ödüllendirilmesi sağlanıyor.
.gif)
SEDAŞ’ın müşteri hizmetleri alanındaki vizyonunu pekiştiren eğitimlerin müşteri memnuniyetini artırmak adına büyük önem taşıdığını açıklayan SEDAŞ Regülasyon, Strateji ve Uyum Direktörü Mustafa Yılmaz, “Bu eğitimlerle birlikte müşteri hizmetleri temsilcilerimize, müşterilerimizin taleplerine hızlı ve doğru şekilde yanıt verme konusunda güçlü bir alt yapı desteği veriliyor. Müşteri odaklı hizmet anlayışımızı her geçen gün daha da güçlendirmek için sürekli öğrenme modelini geliştirmeye ve iyileştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
SEDAŞ, müşteri memnuniyeti politikaları çerçevesinde düzenlediği periyodik eğitimlerle, müşteri temsilcilerinin mesleki becerilerini ve mevzuat bilgilerini güncel tutarak, müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor.
Gündem, 08 Kasım 2024 21:19
Yorumlar (0)
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
