Gebze’de iş arayanlarla işverenleri buluşturan fuar açıldı
İş Dünyası, 08 Kasım 2024 15:57Gebze Ticaret Odası öncülüğünde 7-8-9 Kasım tarihlerinde Gebze Teknik Üniversitesi Kongre Merkezi’nde, paydaşları ile birlikte üçüncüsünü düzenlediği İşte İşin İstihdam Fuarı’nın açılış törenine Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Sezgin Tekeli ve Yücel Yılmazel, Meclis ve Meslek Komite Üyeleri katıldı.
Başkan Aslantaş konuşmasında; “Türkiye’de bugün mavi yakalıların maaşlarının beyaz yakalıların maaşını geçtiği bir dönemdeyiz. Üniversite bitirerek masa başında iş imkanı bulacağı bir ortamdan uzaklaşıyoruz. Onun yerine mesleki bir konuda uzman veya el becerisi yüksek kişilerin daha çok kazandığını ve daha çok arandığını görüyoruz. Meslek liselerinin önemine vurgu yaparak gerekli burs desteği ile öğrencilerin meslek edinmelerine destek sağlayacaklarının altını çizdi. 7-8-9 Kasım tarihleri boyunca GTÜ’de devam edecek olan organizasyonun bölgemize ve iş dünyamıza katma değer sağlamasını dileriz. dedi”
Bölgemiz istihdamına destek verecek, işveren ve iş arayanı bir araya getiren “İşte İşin” fuarının açılış kurdelesini Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Soba, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Hacı Ali Mantar, İKDAY Yönetim Kurulu Başkan Ayşenur Aydın Gümrükçü ve Üyeleri, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, OSB Başkanları, Körfez Ticaret Odası Başkan ve Üyeleri ile birlikte kesti. Açılış kurdelesini kesmelerinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş tarafından protokol üyeleri ile birlikte fuar alanında yer alan üyelerin stantları ziyaret edildi.
.gif)
İş Dünyası, 08 Kasım 2024 15:57
Yorumlar (0)
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
